Ajankohtaista

Tervetuloa seuran sääntömääräiseen kevätkokouksen 13.6.2016 klo 17.30 seuran toimistolle Lammastie 3. Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset kevätkokouksen asiat, joita ovat mm johtokunnan jäsenten valinnat sekä tulevan toimintakauden 1.8.2016-31.7.2017 toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen. Vuosikokouksessa ovat äänivaltaisia kaikki seuran 15 vuotta täyttäneet jäsenet. Tervetuloa!
Sunnuntaina 3.4.2016 Vaajakosken urheiluhallissa käytiin jännittävä joukkuevoimistelun maajoukkueen katsastuskilpailu. Vantaan Voimisteluseuran junioreiden ja naisten edustusjoukkueet Team Vantaat säteilivät matolla. Kilpailuissa jaettiin Barcelonan World ja Challenge Cupin neljännen osakilpailun edustuspaikat. Sekä Team Vantaa että Team Vantaa junior lunastivat upeasti kisaliput Kataloniaan.
Mäntsälässä avattiin joukkuevoimistelun kilpailukausi kuluneena viikonloppuna. Uuteen sarjaan siirtynyt Team Vantaa Elenia säteili upealla tangollaan 12-14v kilpasarjassa.