Ajankohtaista

5.12. asti kaikki syksyn Rajaton-jumpat pyörivät normaalisti. 6.12. itsenäisyyspäivänä kaikki tunnit on peruttu. 7.12. alkaen koulujen salivuoroja on peruttu paljon koulujen joulujuhlien vuoksi, joten seura on pakotettu vähentämään toimintaansa tuolla viikolla. Myös lasten, nuorten ja aikuisten voimisteluryhmiä on peruttu tuolla viikolla saliperuutusten ja joulunäytösten vuoksi. Peruutuksista tiedotetaan ryhmäkohtaisesti.
Nyt on mahdollisuus bingota jumppaamalla! Kerää vähintään 10 merkintää alta löytyvään jumppabingoon ja osallistu Kevät 2016 Rajaton-rannekkeen arvontaan. Ja hanki samalla monipuolisia jumppakokemuksia!
Syksyllä 2015 Vantaan Voimisteluseura on järjestänyt osana Kunnossa Kaiken Ikää -hanketta 3 kuukauden kuntoremonttiprojektin, jossa personal trainerit ohjaavat projektilaisia sekä liikkumis- että ravintoasioissa. Supersuosittu projekti saa jatkoa tammikuussa.
Ajantasaiset tuntikalenterit löydät aina nettisivuiltamme.
VVS järjestää ilmaisen jumppamaratonillan torstaina 27.8. Pähkinärinteen koululla klo 17.00-20.30. Tule jumpalle ja nouda oma Rajaton-rannekkeesi tai 10 kerran lippuvihkosi syksyn tunneille.