Ajankohtaista

Vaajakoskella kilpailtiin sunnuntaina 22.4. ensimmäiset kaksi kierrosta maajoukkuekarsinnasta. Lopullinen päätös Suomen maajoukkueesta saadaan SM-kisoissa 12.-13.5. Helsingissä.
Vaajakosken urheiluhallilla kisattiin sunnuntaina 22.4. yli 14-vuotiaiden kilpasarjojen mestaruuskilpailujen finaalit. Olivea lähti yli 16-vuotiaiden sarjassa finaaliin jaetulta 7. sijalta ja Capense 16-18-sarjassa 10. sijalta.
Vaajakoskella kisataan tänä viikonloppuna yli 14-vuotiaiden kilpasarjojen mestaruuksista. Olivea osallistuu yli 16-vuotiaiden sarjaan ja Capense puolestaan 16-18-vuotiaiden sarjaan. Molemmat joukkueet saavuttivat lauantaina hienosti loppukilpailupaikan kauden parhailla suorituksilla. 14-16-vuotiaiden sarjassa Meloda jäi finaalin ulkopuolelle. Seuraa sunnuntain finaalin kulkua www.jnv.fi.
Sääntömääräisen vuosikokouksen jatkokokous pidetään seuran toimistolla (Lammastie 3) klo 19.00. Tervetuloa!