Ajankohtaista

Vantaan Voimisteluseuran Team Vantaa onnistui Jyväskylässä käydyissä SM-kilpailuissa. Kotiin tuomisina on sekä Suomen mestaruus pronssi että edustuspaikka maailmanmestaruuskilpailuissa. Team Vantaa Junior saavutti kilpailuissa finaalipaikan ja oli kokonaiskilpailun viides.
Vantaan Voimisteluseura on Suomen Voimisteluliiton virallisesti sertifioima Huippuseura. Huippuseura-statuksen omaavia voimisteluseuroja on koko Suomessa tällä hetkellä yhdeksän. Huippuseurassa on ammattitaitoinen valmennuspäällikkö johtamassa seuran huippuvoimistelun kehitystyötä. Seura panostaa korkealaatuiseen ammattiosaamiseen huippujen ja lahjakkuuksien valmennuksessa, ja päivittäisen valmennustyön laatu on korkealuokkaista ja jatkuvan kehitystyön kohteena. Huippuseura on myös hyvä työnantaja ja aktiivinen toimija Urheiluakatemia- ja opistoyhteistyössä. Seuran toiminta on taloudellisesti ja eettisesti kestävää.
Matkalla MM-kisoihin juttusarjan neljännessä osassa astumme voimistelijan tossuihin. Millainen on tavoitteellisesti sekä Suomen että kansainvälisellä huipulla kilpailevan joukkuevoimistelijan viikko? Voimistelijan maailmaan meidät johdattaa Team Vantaan voimistelija Alexandra Oupornikova ja Team Vantaa Junioreiden Olivia Laaksonen ja Saana Paju. Kurkataan siis voimistelijan arkeen, kun lähestymässä on myös tulevan viikonlopun World Cupin ja Challenge cupin osakilpailut Italiassa.
RSS ATOM