Ajankohtaista

VVS kalenteri on loistava lahjavinkki pukinkonttiin! Kalenteri ilmestyy joulukuussa 2009.
Seuran joulunäytökset järjestetään la 5.12. Kilterin koululla ja la 12.12. Martinlaakson koululla.
VVS:n nuorimmat valmennusryhmät Vangat, Trixit ja Minlat osallistuivat lauantaina 7.11. Voimisteluliiton järjestämälle Etelä-Suomen alueasemalle.
VVS järjestää 13.12. Vantaalla joukkuevoimistelun kansainvälisen kutsukilpailun Winter Gamesin.
Etelä-Suomen joukkuevoimistelun kilpasarjojen välinemestaruuskilpailut käytiin lauantaina 31.10. Vantaalla Lumon motitoimikeskuksessa ja sunnuntaina 1.11. kisattiin harrastesarjojen aluemestaruudesta Mäntsälässä. Keravalla pidetyssä asematapahtumassa oli myös seuramme nuorimmat joukkueet mukana.
VVS: joukkueet Isabel, Adelie, Cisne ja Cinera matkasivat viikonloppuna Turkuun Cailap Cupiin.
Voimistelun iloa nähtiin Hämeenkylässä!