VVS Jumppapäivä (17.8.2009)
Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet jäsenet tutustumaan syksyn tunteihin ja starttaamaan syyskausi yhdessä liikkuen! Tapahtuma on maksuton!
VVS:n syksyn tuntilistat on julkaistu.
Seuran toimisto on kiinni heinäkuun ajan. Olemme auki taas elokuussa. Hyvää kesää kaikille!
Uudet sivut otetaan käyttöön heinäkuun alusta. Sivuja rakennetaan vielä kesän aikana, joten joitain puutteita saattaa ilmetä. Toivomme, että uudet sivut parantavat mahdollisuuksianne saada tietoa VVS:n toiminnasta ja tapahtumista.
Seuralla on vielä myynnissä SLU:n Sporttiarpoja. Arvan hinta on 5 €/kpl, josta seura saa 2 €/arpa toiminnan tukemiseen. Kaikki voitot ovat pikavoittoja. Päävoittoina: Strandbo-perhelomia, Vespa-skoottereita, Derbi-mopoja ja Unikulma-lahjakortteja. Bonusvoittoina mm. kuntoilulaitteita. Arpoja voi ostaa seuran toimistolta tai valmennusryhmiltä.