Ajankohtaista

Seuran toimisto on kiinni heinäkuun ajan. Olemme auki taas elokuussa. Hyvää kesää kaikille!
Uudet sivut otetaan käyttöön heinäkuun alusta. Sivuja rakennetaan vielä kesän aikana, joten joitain puutteita saattaa ilmetä. Toivomme, että uudet sivut parantavat mahdollisuuksianne saada tietoa VVS:n toiminnasta ja tapahtumista.
Seuralla on vielä myynnissä SLU:n Sporttiarpoja. Arvan hinta on 5 €/kpl, josta seura saa 2 €/arpa toiminnan tukemiseen. Kaikki voitot ovat pikavoittoja. Päävoittoina: Strandbo-perhelomia, Vespa-skoottereita, Derbi-mopoja ja Unikulma-lahjakortteja. Bonusvoittoina mm. kuntoilulaitteita. Arpoja voi ostaa seuran toimistolta tai valmennusryhmiltä.
Hiphop-muodostelmaryhmä Rascalz esiintyy ensi viikon torstaina 11.6.2009 Kaisaniemessä Salon Klipsi - Tanssiva hiusten muotishow:ssa klo 16 ja klo 18.45. Tapahtumaan on vapaa pääsy.
Tänäkin kesänä sinulla on mahdollisuus nauttia liikunnasta ja pitää kuntoasi yllä. Aikuisten kesäjumppia järjestetään kaksi kertaa viikossa - kesäkuussa 30.6. asti sekä elokuussa viikoilla 32-35.
Mimodes sijoittui hienosti hopealle junioreiden Challenge Cup kisassa Espanjan Pintossa. Kisa oli myös naisten maailman cupin osakilpailu. Tiklit putosivat niukasti finaalista.
Tervetuloa VVS:n joukkueisiin. Valintatilaisuus järjestetään keskiviikkona 20.5.2009 klo 19 Hämeenkylän koululla (Varistontie 3, 01660 Vantaa).
VVS perustaa lasten tanssin kilpajoukkueen 8-10 -vuotiaille tanssijoille. Valintatilaisuus järjestetään tiistaina 19.5.2009 klo 17.00-18.00 Monitoimitalo Arkissa (Liesitori 1 A, 01600 Vantaa).
Seuran toimistolla on vähän Kilterin koululle kevätnäytösten aikana (11.5.-12.5.2009) jääneitä tavaroita. Jos olet hukannut jotain, ota yhteyttä toimistoon toimistovvs(a)netti.fi tai puh. 040 763 8995, niin katsotaan löytyykö kadottamasi tavara toimistolta.