Ajankohtaista

Tiklit jatkavat parhaana suomalaisena alkukilpailun kolmannelta sijalta huomiseen loppukilpailuun joukkuevoimistelun World Cupin 1. osakilpailussa Puolan Wroclawissa.
Joukkuevoimistelun 16-18 -vuotiaiden sarjassa nähtiin todella tiukka kisa Caribia Cupissa sunnuntaina.
VVS järjestää 28.3. oman asematapahtuman Tähtiaseman Hämeenkylän koululla.
Uudet päivystysaikamme ovat 23.3.2009 alkaen ti 12-18, ke 10-16 ja to 12-18. Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Elenia ja Sirkut osallistuivat lauantain kilpasarjoihin ja Minlat, Västäräkit ja Trixit sunnuntain asematapahtumaan Mäntsälän Mustan Kissan Cupissa tänä viikonloppuna.
Vantaan Voimisteluseuran Mimodes joukkue nappasi parhaana suomalaisena nelossijan tänä viikonloppuna pidetyissä joukkuevoimistelun junioreiden MM-kisoissa Venäjän Rostov-on-Donissa. Kulta ja hopea menivät Venäjän Victoria ja Sonet joukkueille ja pronssin vei Ukrainan maajoukkue.
Mimodes jatkaa hienosti kolmannelta sijalta huomiseen finaaliin joukkuevoimistelun junioreiden MM-kisoissa Venäjän Rostov-on-Donissa.
VVS:n Mimodes edustaa Suomea tänä viikonloppuna pidettävissä joukkuevoimistelun junioreiden MM-kisoissa Venäjän Rostov-on-Donissa.
Seuran toimisto suljetaan tiistaina 10.3.2009 jo klo 16.30 henkilökunnan koulutuksen takia. Toimisto on auki normaalisti keskiviikkona 11.3.