Seuran toimisto on suljettu tiistaina 3.3.2009 henkilökunnan koulutuksen takia.
Aktiivivenyttely-tunti Rajatorpan koululla klo 19-20 on peruttu keskiviikkona 25.2.2009.
Seuran kevätkokous pidetään maanantaina 9.3.2009 klo 19 seuran toimistolla, Lammastie 3. Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat kuten toimintasuunnitelma ja talousarvio. Tervetuloa mukaan kaikki seuran jäsenet!
Mimodes sijoittui neljänneksi Viron Tartossa pidetyissä joukkuevoimistelun kansainvälisissä Miss Valentine 2009 -kilpailuissa.
Nämä tunnit on peruttu hiihtoloman takia: Askiston koulun ja Ylästön koulun tunnit ma 16.2. - su 22.2.2009.
Mimodes sijoittui hienosti toiseksi tiistaina 10.2.2009 Tampereella pidetyissä junioreiden katsastuskilpailuissa.
Vantaan Voimisteluseura (VVS) ja Etelä-Vantaan Taitoluistelijat (EVT) ovat sopineet seurojen yhteistyön kehittämisestä.
Seuran osa-aikaisena toiminnanjohtajana on aloittanut Laura Hartzell. Riina Känkäsen siirryttyä urallaan eteenpäin, Laura Hartzell on liittynyt seuran porukkaan.
Mimodes sijoittui hienosti toiseksi eilen tiistaina 10.2.2009 Tampereella pidetyissä junioreiden katsastuskilpailuissa.