Ajankohtaista

Mimodes sijoittui neljänneksi Viron Tartossa pidetyissä joukkuevoimistelun kansainvälisissä Miss Valentine 2009 -kilpailuissa.
Nämä tunnit on peruttu hiihtoloman takia: Askiston koulun ja Ylästön koulun tunnit ma 16.2. - su 22.2.2009.
Mimodes sijoittui hienosti toiseksi tiistaina 10.2.2009 Tampereella pidetyissä junioreiden katsastuskilpailuissa.
Vantaan Voimisteluseura (VVS) ja Etelä-Vantaan Taitoluistelijat (EVT) ovat sopineet seurojen yhteistyön kehittämisestä.
Seuran osa-aikaisena toiminnanjohtajana on aloittanut Laura Hartzell. Riina Känkäsen siirryttyä urallaan eteenpäin, Laura Hartzell on liittynyt seuran porukkaan.
Mimodes sijoittui hienosti toiseksi eilen tiistaina 10.2.2009 Tampereella pidetyissä junioreiden katsastuskilpailuissa.
VVS on saanut uuden, hienon seuratunnuksen. Tunnuksen on suunnitellut graafisen suunnittelun opiskelija Tarja Pitkänen Metropolia-ammatikorkeakoulusta.
Aktiivivenyttely -tunti Rajatorpan koululla ke 28.1.2009 klo 19-20 on peruttu ohjaajan sairastumisen takia.
Peter Pan -tanssishow Martinuksessa 31.1. klo 14 ja 17. Varmista, että näet ja koet seuran hienon tanssishown. Liput ennakkomyynnissä nyt! Varaa heti.