Ajankohtaista

Seuramme kevätkausi käynnistyy vauhdikkaasti Svolin jumppaviikon hengessä la 10.1. klo 11-15 Kauppakeskus Myyrmannissa. Tervetuloa seuraamaan esityksiä ja tutustumaan kevään tuntitarjontaan!
Kevätkauden tunneille ilmoittautuminen alkaa jäsenrekisterin kautta ti 30.12.2008.
Seuran pitkäaikainen lasten- ja nuorten voimistelukoulujen ja kilparyhmien ohjaaja Jenna Ahlberg, sai tänä vuonna Hannele Vadin, joka ojennettiin hänelle seuran joulunäytöksessä 13.12.
Joukkuevoimistelun kansainvälinen kutsukilpailu, Winter Games, kokosi sunnuntaina Suomen, Venäjän ja Viron joukkuevoimistelun nuoret huiput Vantaalle. 10-12-vuotiaiden sarjassa Venäjän ja Viron joukkueet veivät palkintosijat ja 12-14-vuotiaissa voitto matkasi Jyväskylän Voimistelijoiden Kidea-joukkueelle. Juniorisarjassa Mimodes loisti ja voitti.
Tervetuloa nauttimaan iloisesta joulutunnelmasta ja liikunnan ilosta VVS:n joulunäytökseen ja kansainväliseen Winter Games -kilpailuun 13.-14.12. Martinlaakson koululle.
VVS:n joukkueet onnistuivat kauden tavoitteissaan Väline SM-kisoissa. Viikonloppuna Tampereella järjestettiin joukkuevoimistelun kauden pääkisa, välinekohtaiset SM-kisat.
Toimisto on suljettu 22.-28.12.2008 ja 31.12.2008. Toimiston väki toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
Järjestämme avoimen valintatilaisuuden, jossa voi pyrkiä VVS:n juniorijoukkueisiin (14-16v) Mimodesiin ja Eleniaan. Valintatilaisuus pidetään ke 10.12.2008 Kartanonkosken koululla klo 17-18. Etukäteen tilaisuudesta voi kysellä lisätietoja Liisa Ahlqvistilta liisa.ahlqvist(a)elisanet.fi tai Johanna Ahlqvistilta leo.lehtonen(a)yahoo.com.
Voit varata Winter Gamesiin ja Joulunäytöksiin lippuja VVS:n nettisivuilta.