Ajankohtaista

Seuran jäsenillä on vielä mahdollisuus myydä SLU:n Lumilyhty -arpoja ja osallistua Lumisota -kilpailuun. PARAS MYYNTIRYHMÄ PALKITAAN! (myytyjen arpojen määrä/ryhmän koko) Palkintona koko ryhmälle illalliskortti Sokos-ravintolaan (arvo 200eur).
Järvenpään Voimistelijat järjestivät sunnuntaina 2.11. Järvenpää-talossa hienon Svoli Show-näytöksen. Show toi lavalle puolitoistatuntisen ajaksi upeita asuja, ilmaisua, esittämistä ja tasokasta joukkuevoimistelua, tanssillista voimistelua, rytmistä voimistelua sekä myös vapaamuotoisempaa rajat ylittävää nykytanssia.
Jäsenille on avattu palautekyselylomake harrastepuolen syksyn 2008 tuntitarjonnasta ja seuran yleisestä toiminnasta.
Joukkuevoimistelun välinesarjojen Etelä-Suomen aluemestaruuksista kilpailtiin lauantaina 1.11. Töölön Kisahallissa.
Seura hakee innokkaita seuratoimijoita ja ohjaajia/valmentajia. Tule reippaasti mukaan hauskaan porukkaan.
ChiBall -tunnit Ylästön uudella koululla marraskuussa torstaisin klo 18-19, ohjaajana Marju Paju.
VVS:n valmennusjoukkueet avasivat syksyn kilpailukauden pirteästi Cailap Cupissa Turussa lauantaina 25.10. Cailap Cup avasi joukkuevoimistelun syksyn välinekilpailuden kisakauden lauantaina Turussa.
Nyt seuran tyylikkäät verkkarit ja tuulipuvut edullisesti.
Vantaan Voimisteluseuran Mimodes on voittanut 10.-11.10. Vantaan Energia Areenalla käydyissä Svoli Games-kisoissa joukkuevoimistelun junioreiden sarjassa kultaa!
Voit tilata VVS:n vuoden 2009 seinäkalenterin hintaan 10€/kpl. Tilaukset viimeistään 25.11.2008.