Ajankohtaista

Rascalz tanssiryhmä on sijoittunut Svolin valtakunnallisissa tanssikilpailuissa upeasti 2. sijalle hiphopin yli 16-vuotiaiden sarjassa.
VVS:n kaikki joukkuevoimistelujoukkueet esiintyvät kisakatselmuksessa torstaina 10.4 klo 19 Hämeenkylän koululla. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!
VVS:lle menestystä World Cupista ja World Challenge Cupista.
VVS:n vuoden 2008 seinäkalenterissa on joukkuevoimisteluryhmien fantasiatyyliset kuvat A4-kokoisina 4-värikuvina, kaikki joukkueet omalla kuukausiaukeamallaan.
Suomen Voimisteluliitto Svoli ja Itella Oyj ovat käynnistäneet yhteistyön, jonka tavoitteena on tarjota Itellan työntekijöille (24 000 hlöä) mahdollisuus liikunnan harrastamiseen Svolin seuroissa.
Keväällä 2007 Svoli käynnisti jäsenseurojen valtakunnallisen kehitysprojektin, jonka tavoitteena on tukea seuroja heidän omissa kehityshankkeissaan.
VVS:n jäsenkyselyyn vastanneiden kesken on arvottu 3 kpl Philips MP3-soitinta.
Myyrmäen urheilutalon kaikki VVS:n jumpparyhmät aloittavat poikkeuksellisesti vasta viikolla 3.
Kuvagalleriassa on uusia kuvia Joulunäytöksestä ja Winter Games -kilpailusta.
Ilmoittautuminen kevätkauden harrastetunneille on alkanut! Ilmoittautua voit esim. seuran Internetsivuilla.