Ajankohtaista

Osasta seuran tuulipukutilauksia puuttui kokomerkintä, joten pyydämme, että kaikki tuulipuvun tilanneet ja maksaneet ilmoittaisivat vielä mahdollisimman pikaisesti tytön nimen + tuulipuvun koon sähköpostilla osoitteeseen toimistovvs@netti.fi
Vantaan Voimisteluseuran syyskausi päättyy joulunäytöksiin lauantaina 15.12. Kevään jumppakausi alkaa 7.1.2008.
VVS:n perinteiset joulunäytökset pidetään Martinlaakson koululla lauantaina 15.12. klo 13 ja klo 18.30. Katso tarkemmat ohjelmat ja harjoitusjärjestykset.
Winter Games 16.12 (28.11.2007)
VVS järjestää kansainvälisen Winter Games kutsukilpailun sunnuntaina 16.12.2007 Martinlaakson koululla. Vantaan voimisteluseuraa edustavat Tiklien johdolla myös Mimodes, Elenioiden kaksi joukkuetta ja Pingut.
Liviat ja Swan edustivat VVS:aa erittäin kovatasoisessa kilpailussa Valkeakoskella 18.11.
Keskiviikkoisin Kilterin koululla klo 17-18.30 pidetään tehokas kiinteytysjumppa.
VVS:n tanssijoukkueista Rascalz ja Serenity osallistuivat hyvällä menestyksellä Helsingin kulttuuritalolla järjestettyyn Dance Action tapahtumaan 10-11.11.2007.
Syksy kulunut vauhdikkaasti aikuisryhmien tunneilla.
Uusia upeita kuvia VVS:n kilpajoukkueista kuvagalleriassa!
Frida, Tiklit, Mimodes ja Pingut esiintyivät Kisakallion urheiluopiston juhlassa torstaina 18.10