Ajankohtaista

Vantaan voimisteluseuran järjestämä liikuntakerho on suunnattu lapsille, jotka tarvitsevat tavanomaista enemmän yksilöllistä huomiota, tukea ja harjaantumista motoriikan ja/tai sosiaalisemotionaalisen kehityksen alueella.
Elenia, Pingut, Pingviinit, Sirkut, Tiklit ja Västäräkit -joukkueiden uudet nettisivut on julkaistu.
Trixit on 6-7-vuotiaiden joukkuevoimistelujoukkue, joka harjoittelee 2 kertaa viikossa Hämeenkylän koululla: torstaisin klo 17-18 ja lauantaisin klo 15-16. Joukkueen valmentajina toimivat Heli Jelonen ja Henna Mansikkamäki. Joukkueeseen otetaan lisää innokkaita voimistelijoita. Yhteydenotot ja tiedustelut joukkueesta sähköpostilla osoitteeseen valmennusvvs@netti.fi.
Ilmoittautuminen syyskauden tunneille alkaa 14.8.2007. Ilmoittautua voit esim. seuran uusilla internetsivuilla.
VVS:n uudet sivut (22.7.2007)
Vantaan Voimisteluseuran uudet Internetsivut avautuvat elokuun alussa.