Ajankohtaista

13.-14.10.2007 Helsingin Kisahallissa kisatun Svoli Games -kilpailun yhteydessä järjestetty Svoli Gaala esitettiin YLE TV2:ssa sunnuntaina 21.10. VVS:n joukkueista gaalassa esiintyi Frida jäähyväisohjelmallaan. Lisäksi Gaalassa esiintyi VVS:n Muumit ryhmä eli vanhempi-lapsi voimistelu sekä 5-6-vuotiaiden jumppakoulu.
VVS:n seinäkalenteri vuodelle 2008 tulee myyntiin joulukuussa. Kalenterissa on joukkuevoimisteluryhmien fantasiatyyliset kuvat A4-kokoisina 4-värikuvina, kaikki joukkueet omalla kuukausiaukeamallaan.
VVS:n syyskokous pidetään sunnuntaina 11.11.2007 klo 18 VVS:n toimistolla Pähkinärinteessä (Lammaskuja 4). Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät syyskokousasiat.
Vantaan kaupunki hankki uuden joukkuevoimistelun maton. Matto sijoitetaan Hämeenkylän koululle, jolloin se on sopivasti VVS:n joukkueiden käytettävissä.
Vantaan koulut pitävät syyslomaa lokakuussa. Syyslomalla ainakin Kartanonkosken jumpat on peruttu. Muita syysloman aikaisia tuntien peruutuksia selvitellään ja niistä tiedotetaan mahdollisimman pian. Katso tarkemmat tiedot perutuista tunneista...
Vantaan Voimisteluseuran virallista tuulipukua on mahdollista tilata 14.10 asti.
Vantaan voimisteluseuran järjestämä liikuntakerho on suunnattu lapsille, jotka tarvitsevat tavanomaista enemmän yksilöllistä huomiota, tukea ja harjaantumista motoriikan ja/tai sosiaalisemotionaalisen kehityksen alueella.
Elenia, Pingut, Pingviinit, Sirkut, Tiklit ja Västäräkit -joukkueiden uudet nettisivut on julkaistu.
Trixit on 6-7-vuotiaiden joukkuevoimistelujoukkue, joka harjoittelee 2 kertaa viikossa Hämeenkylän koululla: torstaisin klo 17-18 ja lauantaisin klo 15-16. Joukkueen valmentajina toimivat Heli Jelonen ja Henna Mansikkamäki. Joukkueeseen otetaan lisää innokkaita voimistelijoita. Yhteydenotot ja tiedustelut joukkueesta sähköpostilla osoitteeseen valmennusvvs@netti.fi.