Lasten syysstartti ke 23.8.

8.8.2017

Keskiviikkona 23.8.

Tuomelan koululla

klo 17-19

Lasten oma jumppailta, jossa pääsee kokeilemaan temppuilua ja akrobatiaa, rytmisen voimistelun välineitä, tanssituokioita sekä uutuuslaji Rope Skippingiä! Sään salliessa Rope Skipping eli naruhyppely järjestetään ulkona. Lajien kokeilupisteet ovat avoinna koko tapahtuman ajan ja tutustumaan ovat tervetulleita eri ikäiset lapset vanhempiensa kanssa. Tutustumiseen voi käyttää hetken tai koko illan.

N. 10 minuutin tanssituokiot (Tanssimix-näytteet) pidetään klo 17.15 ja 17.45.

Paikalla ovat seuran ohjaajista ainakin

Anu Louhivuori
Jonna Öhrnberg
Ulrika Grönstrand
Minttu Mäkelä

Tapahtumassa voi myös ilmoittautua syksyn ryhmiin ja kysyä seuran tarjonnasta. Huomioittehan kuitenkin, että ilmoittautuiminen on avautunut 9.8. eli osa ryhmistä voi olla tapahtuman aikaan jo täynnä. Info- ja ilmoittautumispiste on Tuomelan koulun liikuntasalin aulassa.

Huom! Klo 18-19 Tuomelan koulun pihassa järjestetään aikuisten kahvakuulatunti (säävaraus). Mukaan pääsee kesän Rajaton-maksulla, kertalipuilla tai 7€ kertamaksulla. Aikuiset voivat siis jumpata ulkona samaan aikaan kuin lapset sisällä!