Vantaalle maksullinen pysäköinti

9.1.2018

JÄSENET HUOMIO!!

Huomioittehan, että Vantaalla on otettu käyttöön maksullinen pysäköinti Tikkurilan, Myyrmäen ja Kivistön keskustojen alueilla. Kyseisillä alueilla on asian osoittavat liikennemerkit.

VVS:n osalta muutos vaikuttaa Kivistön ja Kilterin koulun ympäristön pysäköintiin.

• Myyrmäessä maksulliseksi muuttuu noin 370 paikkaa, jotka sijaitsevat Vaskivuorentieltä Rajatorpantielle ja Ruukkukujalta Jönsaksentielle. Näistä noin 220 autopaikkaa on poistumassa pysäköintikäytöstä ensi kesänä asuinrakentamisen tieltä.
  • Kivistössä maksulliseksi muuttuu noin 65 paikkaa. Maksulliseksi muuttuvat Aurinkokivenkuja sekä osa Keimolantietä ja Ruusukvartsinkatua.

Kaikilla maksullisilla paikoilla ensimmäinen tunti on maksuton ja sen jälkeen maksu on 1€/tunti. Alla liittenä on kartta, jossa näkyy Myyrmäen alueen maksulliset pysäköintipaikat:

• Vaaleanvihreällä merkityt paikat ovat maksullisia ma - pe klo 7 - 19 ja niillä voit pysäköidä maksimissaan 4 tuntia.
  • Tummanvihreä alue on Kilterin koulun parkkipaikka, joka on varattu koulun henkilökunnalle ma - pe klo 7 – 15 ja on maksullinen noiden aikojen ulkopuolella. Lisätietoja saat oheisista liitteistä.

Muutoksista huolimatta toivotamme kaikille jäsenillemme liikunnallista uutta vuotta 2018!!