VVS muisti ja palkitsi menestyjiä ja onnistujia kevätnäytöksessä

15.5.2018

kaikki upeat palkittumme
kaikki upeat palkittumme
aerobicin johtotähtemme Maija Keurulainen
aerobicin johtotähtemme Maija Keurulainen

VVS on tänä vuonna lanseerannut kuukauden VVS:läinen some-kampanjan, sillä meidänVVS on täynnä upeita seuratoimijoita!

Tähän teemaan liittyen aloitimme tänä keväänä myös palkitsemisen perinteen ja osoittamme sitä kautta "respectiä" seuramme upeita urheilijoita, ohjaajia, valmentajia ja vapaaehtoisia kohtaan. 

VVS:n johtokunta yhdessä toimihenkilöiden kanssa valitsi joukostamme muutamia erityismaininnan ansaitsevia menestyjiä ja onnistujia 

Maanantain 14.5.2018 kevätnäytöksessä palkittiin seuraavat henkilöt upeilla seuratuotteilla. 

PALKITUT SEURATOIMIJAT

Vuoden aerobiccaaja: Olivia Huiko

Perustelut: Olivia on määrätietoinen ja kunnianhimoinen urheilija, jolla on jatkuva halu kehittyä taidoissaan. Hän on lisäksi erinomainen esimerkki omille valmennettavilleen ja muille pienille aerobiccareille. 

Oliviaa valmentavat Sanni Mäntykivi ja Milla Nieminen

Vuoden JV joukkue: Team Vantaa Kids

Joukkueessa voimistelevat: Inka Eskola, Iina Hämäläinen, Julia Lehtonen, Daniela Lisichenko, Daria Lubenets, Jade Penttilä, Sara Puumalainen, Jenni Säynäjoki, Lilli Sänynäjoki, Ninni Tervo, Aura Tiensuu

Perustelut: TV Kids on selvästi nostanut tasoaan viimeisen vuoden aikana ja tärkeimpänä joukkue on oppinut harjoittelemaan tavoitteellisesti ja määrätietoisesti.

Kidsit saavuttivat tänä keväänä ensimmäisen mitalin kansainvälisissä kilpailuissa, Easter Cupissa huhtikuussa, he sijoittuivat maaliskuun Spring Open kilpailussa 5. sijalle ollen paras suomalainen joukkue ja lisäksi ansaitsivat ensimmäistä kertaa kotimaan kilpailuissa kategorian 1. 

Joukkuetta valmentaa Ida Hannola, Olga Ponikarova ja Liisa Petrova.

Vuoden lasten ohjaaja: Ulrika Grönstrand

Perustelut: Ulrika VVS:n päätoiminen liikunnanohjajaa, joka valmentaa kolmea joukkuevoimistelujoukkuetta sekä ohjaa n. 12-15 harrasteryhmää, liikuttaen yli 200 lasta ja nuorta joka viikko. Ulrikan voimistelukoulut, voimistelukarusellit, temppuilut ja akrobatiat pursuavat innokkaita lapsia, joilla riittää voimistelun iloa. Ulrika on erittäin pidetty lasten ohjaaja, jonka ryhmät pysyvät täynnä syksystä kevääseen. Ulrika käy aktiivisesti markkinoimassa seuraa myös esim. koulujen ja päiväkotien liikuntapäivissä.

Vuoden aikuisten ohjaaja: Sanna Koli

Perustelut: Seuran pitkäaikainen, monipuolinen ja osaava ohjaaja. Hän on ohjannut tällä kaudella VVS:ssa mm. seniorikuntosali-ryhmiä, isoa Pilatesryhmää ja harrastajamääränsä tuplannutta, tanssillisen voimistelun Saaga-ryhmää. Sanna on ollut lisäksi vuosia mukana seuran aikuisliikunnan työryhmässä ja nyt aktiivisesti mukana myös Suomi Gymnaestradassa.

Vuoden valmentaja: Jutta Flinkman

Perustelut: MeidänVVS:ssä haluamme erottua muista ja huomioida urheilijat kokonaisvaltaisesti. Jutta on erinomainen esimerkki tässä. Hän opettaa urheilijoille terveellisiä elämäntapoja ja kasvattaa heistä ajattelevia, määrätietoisia nuoria, jotka eivät pelkää tavoitella unelmiaan urheilun uran jälkeen tulevaisuudessa. Jutta vaativa ja erittäin kunnianhimoinen valmentaja, joka tekee tuloksellista työtä vuodesta toiseen ja on lisäksi innostava, kannustava ja positiivinen!

Vuoden seuratoimija: Tia Vasankari

Perustelut: Vapaaehtoistyön palkka on usein hyvä mieli ja seuran arvostus. VVS järjesti tänä kevään ä2 suurta tapahtumaa ja meidän mahtavasta joukosta yksi oli ylitse muiden. Tia oli tapahtumiemme onnistumisen kannalta avainasemassa koordinoiden vapaaehtoisiamme. Tialle kertyi lähes100 talkootuntia maalis-huhtikuun aikana. Hän on aina positiivinen ja on osoittanut iloista VVShenkeä ja edistänyt omalta osaltaan meidänVVS yhteisöllisyyttä!

Tia on täydellä sydämellä mukana ja haluamme vielä kerran KIITTÄÄ Tiaa tästä pyyteettömästä työstä meidänVVS:ää kohtaan.

 

EDUSTUSURHEILIJAT

VVS muisti ja palkitsi myös omat edustusurheilijansa.

Team Vantaa voitti upeasti huhtikuun lopulla SM-pronssia ja saavutti samalla edustuspaikan Suomen maajoukkueessa.  VVS haluaa lämpimästi onnitella upeita urheilijoitamme.

Joukkueen urheilijat: Anna Huttu, Hilma Kanerva, Oona Lehtonen, Petra Lähdeoja, Sara , Saikkonen, Alexandra Upornikova ja Saga Varonen

Joukkueen valmentajat: Pia Räikkä, Jutta Flinkman ja Minttu Somerjoki

Myös toisen kilpalajimme puolella meillä on maajoukkuetason urheilija, eli oma upea kasvattimme Maija Keurulainen.

Maija on nostanut tasoaan ja saavuttanut viimeisen vuoden aikana Suomen kirkkaimman kärjen. Maija rikkoi tänä keväänä upeasti MM-pisterajat ja saavutti yli 19 pisteet. Maija on valittu myös Suomen maajoukkueeseen Aerodancen mukaan (VaKP yhteistyö). 

Keväällä Maija nappasi kaulaansa toisen kansainvälisen mitalinsa Open-kilpailussa Portugalissa. SM-kisat on Maijan osalta vasta tulossa nyt tulevana viikonloppuna ja niihin toivotamme Maijalle ja kaikille aerobiccareillemme hurjasti onnea ja iloa matkaan!