Haluaisitko työpaikan liikunnan parissa?

28.3.2019

Vantaan Voimisteluseura on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä voimisteluseura Länsi-Vantaalla. Tarjoamme laaja-alaisesti liikuntaa kaikenikäisille vauvasta vaariin; temppuilua, akrobatiaa, tanssia, perusvoimistelua, ryhmäliikuntaa, kuntosaliohjausta, joukkuevoimistelua, kilpa-Aerobicia ja tanssillista voimistelua. Liikutamme laadukkaasti ja hyvällä mielellä.

Haemme seuraavia liikunta-alan osaajia tiimiimme:

• Lasten ja nuorten temppuilu-/parkour-/telinevoimisteluohjaajia
  • Lasten ja nuorten satubaletti ja tanssiryhmien ohjaajia
  • Kilpavoimistelijoiden baletinopettajaa
  • Joukkuevoimistelun valmentajaa
  • Kilpa-aerobicin valmentajaa

Odotamme hakijalta:

• Ohjauskokemusta liikunta-alalta
  • Oma-aloitteisuutta ja innostusta kehittää toimintaamme
  • Organisaatiokykyä, vastuunottoa ja pitkäjänteisyyttä
  • Positiivista ja iloista asenne työntekoon

Arvostamme vastuullisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, organisointikykyä sekä kykyä toimia itsenäisesti. Aikaisempi kokemus katsotaan hyväksi

Tarjoamme:

• Huippu työpaikan liikunnan ja hyvinvoinnin parissa
  • Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä seuraamme
  • Kilpailukykyinen palkkauksen
  • Kattavan koulutustarjonnan ja mahdollisuuden kehittää osaamistaan
  • Inspiroivan ja kannustavan työympäristön
  • Kuntosaliharjoittelumahdollisuuden

Liikunta-alan koulutus ei ole edellytyksenä, mutta katsomme sen hyväksi. Tarjoamme mahdollisuuden myös kokoaikaiseen työsuhteeseen sekä oppisopimuskoulutukseen. Työ alkaa elokuussa 2019 tai sopimuksen mukaan. Haastattelu ja/tai näytetunnit pidetään huhti-toukokuun 2019 aikana.

Haluatko olla mukana VVS:n kasvutarinassa ja liittyä tähtiseuraamme?

Mikäli kiinnostuit, ole rohkeasti yhteydessä ja laita hakemus  22.4.2019 mennessä  osoitteeseen: anu.kuusela@vantaanvoimisteluseura.fi

Lisätietoja: Vantaan Voimisteluseura; puh. 0407638995 (soittoaika: Ma-To klo 10-15.00).

Tehtävään valitun/valittujen tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.