TANSSIN VALMENNUSJOUKKUEIDEN VALINTATILAISUUDET KAUDELLE 2013-2014

15.5.2013

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan seuramme vauhdikkaisiin tanssijoukkueisiin?

Joukkueet järjestävät toukokuussa ja elokuussa valintatilaisuuksia, joissa kasataan uudet joukkueet kaudelle 2013-2014. Kaikki joukkueisiin haluavat tanssijat hakevat paikkaa joukkueesta riippumatta oliko edellisellä kaudella joukkueessa vai ei. Kaikki innostuneet ovat erittäin tervetulleita mukaan valintatilaisuuksiin. Näin saamme paremmin selville tanssin valmennuspuolen kysynnän ja voimme suunnitella tulevia vuosia paremmin.
Lasten Rugratz joukkueen valintatilaisuus tulee olemaan normaalin tanssitunnin oloinen, jossa valmentajat tutustuvat lapsiin ja kartoittavat tulevan joukkueen tasoa. Juniori joukkueen valintatilaisuudessa katsotaan jo tarkemmin taitotasoja, uskallusta, intoa ym. erilaisten tehtävien avulla.

TOUKOKUUSSA JÄRJESTETTÄVÄT VALINTATILAISUUDET:

Rugratz (03-05synt.) To 23.5 klo.18-19.00 Arkki

Rascalz juniorit (99-02synt.) Ke 22.5 klo.17-19.00 Arkki

Rascalz (98 synt ja vanhemmat) Su 26.5 klo.18-20.00 Arkki

HUOM!
Muista tulla paikalle hyvissä ajoin!

Lasten ja junioreiden tilaisuutta ennen tulisi täyttää tanssijan tietolomake Arkissa

Rascalz joukkueen valintatilaisuuteen tulee ilmoittautua tekemällä vapaamuotoinen hakemus 23.5. mennessä osoitteeseen ahmad.roza@hotmail.com ja lilli.huttula@helsinki.fi (Liitä hakemukseen nimi, syntymäaika ja yhteystiedot (meiliosoite ja puhelinnumero) sekä oma tanssijan CV)

Arkin osoite:
Liesitori 1 A 3. krs, 01600 Vantaa.
(Myyrmäen aseman lähellä oleva vanhempi Myyri -kauppakeskus, A-rapusta sisään ja 3. kerrokseen)

ELOKUUN PUOLELLA JÄRJESTETTÄÄN VALINTATILAISUUDET SEURAAVILLE JOUKKUEILLE:

Sprains (yli 31vuotiaat)

Show EK (12-17-vuotiaat)

Tarvittaessa täyttöhaut toukokuussa karsittuihin joukkueisiin

Syksylle on myös suunnitteilla 6-8v tanssin esivalmennusryhmä! Joukkue tulisi oleva avoin ilmoittautumiselle kaikille halukkaille. Infoa mahdollisesta ryhmästä tulee seuramme sivuille heinä-elokuun vaihteessa.

ENSIKAUDEN JOUKKUEIDEN VASTUUVALMENTAJAT:

Rugratz: Sanna Lepoaho
Rascalz juniorit: Anna Kosonen
Rascalz: Roza Ahmad
Sprains: Lilli Huttula
Show EK: Hanna Peiponen

Kysymyksiä koskien valmennusjoukkueita ja valintatilaisuuksia voi laittaa seuramme tanssivastaavalle Anna Kososelle (anna.kosonen@vantaanvoimisteluseura.fi)