Ajankohtaista

Vantaan Voimisteluseura on hyväksytty mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan.  Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa.
Kilpa-aerobicin SM-kilpailut & kilpasarjojen mestaruuskilpailut kilpailtiin Kajaanissa 18.-20.5. Kajaanihallissa
Vantaan Voimisteluseuran naisten edustusjoukkueen katse on suunnattu vahvasti kohti kesäkuuta ja tulevia joukkuevoimistelun maailmanmestaruuskilpailuita. Team Vantaa lunasti Suomen Voimisteluliiton MM-edustuspaikan toukokuussa saavuttamalla pronssia suomenmestaruuskilpailuissa. SM-kilpailuiden neljä parasta joukkuetta matkaavat lajin MM-kilpailuihin Budapestiin 9.-10. kesäkuuta.
Oletko sinä etsimämme innokas ja positiivinen valmentaja tai ohjaaja?