Elokuussa harrastustarjontaa lapsille ja aikuisille

22.6.2020

Poikkeustilanteen vuoksi lyhyeksi jääneen kevätkauden jälkeen järjestämme tänä vuonna poikkeuksellisen paljon harrastustarjontaa jo elokuussa, 3.8. alkaen.

Temppu&Voltti - harrasteleiri Rajatorpan koululla alakoululaisille 3.-7.8. - ilmoittaudu nyt! Hinta 159€/viikko, kesäkuun leireillä mukana olleelle erikoishinta 129€.

Lapsille 3 kerran kesäkursseja Temppiksellä ja Aurinkokivessä 11.-26.8. - ilmoittaudu nyt!
Kesäkurssit ovat maksuttomia kevään 2020 jäsenille, 20€/kurssi uusille jäsenille.

Aikuisille kesäjumppia maanantaiaamuisin, tiistai ja torstai-iltaisin. Ilmoittautumista ei tarvita, vapaaehtoinen maksu kaikille.

RIVITANSSIKURSSI - Järjestämme toukokuulta peruuntuneen rivitanssikurssin elokuussa, 26.-27.8.