VVS harrastetoiminta TAUOLLE koronan takia

30.11.2020

Koronatapauksia on ollut pk-seudulla paljon ja perjantaina kuulimme pk-seudun koronainfotilaisuudessa uusista suosituksista ja rajoituksista.

Aikuisten harrastetoiminta

Aikuisten harrasteryhmien lähitoiminta keskeytetään loppukaudeksi LA 28.11. alkaen. Tarjoamme korvaavana toimintana kattavan tarjonnan etäjumppia loppukaudeksi 13.12. asti. Viikon 49 ja 50 kotijumpat löytyvät solidsportista. VVS kotijumppien jumppaaminen on kaikille seuraavat kaksi viikkoa ilmaisia, ja ne vaativat kirjautumisen. 

Etätoiminnan aikataulut ja tarjonta päivitetään kotisivuille

VVS kotijumpat löytyy täältä


Lasten harrastetoiminta

Uusien ohjeistusten mukaisesti myös lasten harrastetoiminta keskeytetään MA 30.11. alkaen. Surullisin mielin kuulimme valtion asettamista uusista linjauksista, joiden mukaan kaikki sisätiloissa tapahtuva organisoitu harrastustoiminta keskeytetään. Kevätkauden suunnittelu on kuitenkin vahvasti vauhdissa ja lähetämme siitä vielä erillisen tiedotteen lähipäivinä. 

Avoimet valmennusryhmät siirtyvät zoom-harjoitteluun. Valmennusryhmäläisten zoom-harjoitusten aikatauluista tullaan tiedottamaan lisää alkuviikosta. 

Kaikki seuran järjestämät tapahtumat on peruttu loppuvuoden osalta. 

Yhdessä selviämme tämänkin poikkeuksellisen ajan yli.

Kiitos kun välität ja ymmärrät!
Pysytään terveinä ja pidetään toisistamme huolta!


Fit KivaSali pysyy avoinna rajoitetuin turvatoiminta

Pidämme KivaSalin avoinna, mutta haluamme korostaa jokaisen harjoittelijan omaa vastuuta turvatoimien noudattamisessa ja viruksen leviämisen ehkäisemisessä. Näin pystymme mahdollistamaan turvallisen harjoittelun ja välttymään altistumisilta. Korostamme harjoittelussa turvavälejä sekä yleistä hygieniaa.

  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta
  • Pidä etäisyyttä muihin harjoittelijoihin
  • ÄLÄ tule sairaana salille treenaamaan
  • Desinfioi kaikki laitteet käytön jälkeen
  • Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä!
  • Mikäli salilla on 10 treenaajaa, käännythän kotiin ja tulet myöhemmin uudestaan

Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä!