Ilmoittautuminen kevätkaudelle nyt auki - sitoudu ja maksa tammikuussa!

8.12.2020

Ilmoittautuminen kevätkauden ryhmiin on nyt auki. Ilmoittautumispalveluun.

Kevätkauden lukujärjestykset löytyvät Harrastetoiminta -otsikon alta. 

Harrastetoiminnan kevätkausi 11.1-16.5. Mahdolliset koronarjaoitukset saattavat vaikuttaa toimintaan. Ilmoittaudu mukaan nyt, maksa tammikuussa. 

Tutustu koronakäytäntöihimme ja koronatakuuseen.

Syksyn jäsenille on lähetetty viesti ja lasku kevätkaudesta. Jos et jatka / lapsesi ei jatka samassa ryhmässä, peruthan osallistumisesi ilmoittautumispalvelussamme tai toimistomme kautta.

Lapsille 2 uutuustuntia kevätkaudella:

Keskiviikkoisin Hämeenkylän liikuntahallissa klo 19-20 Akro & Parkour ​9v-
Monipuolinen tempputunti koululaiselle, jolla on jo voimistelu- tai parkourtaustaa. ​Tunnilla hyödynnetään monipuolisesti salin välineitä: mm. airtrackia, rekkiä ja renkaita. Ohjaajana Philippe Perov.

Perjantaisin Temppiksellä klo 16-17.30 PerjantaiPomppu – temppuiluaika kaiken ikäisille (ikäraja 2015 ja aiemmin syntyneet)
Vapaamuotoinen temppuiluaika ohjaajan valvonnassa. PerjantaiPompussa ei ole tuntisuunnitelmaa tai liiketavoitteita. Tavoitteena on liikkua, pitää hauskaa ja purkaa energiaa viikonlopun alkaessa. Voit tulla tai lähteä mihin aikaan vain klo 16-17.30 välillä. PerjantaiPomppuun voit ostaa 5 tai 10 kerran kortin. 5 kertaa 35€, 10 kertaa 65€. Valvojana Elina Kaarniemi.