Ilmoittautuminen VVS kevätkaudelle

27.11.2020

Kevätkauden 2021 lukujärjestys julkaistaan kotisivuillamme marraskuun loppuun mennessä. Lukujärjestykset pysyvät lähes samana kuin syksyllä. 

Ilmoitamme kaikki syksyn jäsenet automaattisesti samaan ryhmään kevätkaudeksi. Poikkeuksena tästä Metropolian maanantairyhmät, joihin tulee ilmoittautua uudelleen.

Uusien harrastajien ja ryhmänvaihtajien ilmoittautuminen alkaa 7.12. klo 12.00. UUSI OHJEISTUS SYKSYN 2020 JÄSENILLE KEVÄTKAUDESTA

Ilmoitamme kaikki syksyn jäsenet automaattisesti keväälle samaan ryhmään. Saatte viestin, kun tämä on tehty ja kehotuksen perua osallistuminen pikaisesti, jos ette jatka samassa ryhmässä keväällä. Laskut kevätkaudesta lähetetään syksyn jäsenille viikon 49 aikana. Lasten harrasteryhmien eräpäivä on 4.1. Aikuisten ryhmien eräpäivä on 25.1.  

Koronatilanteen vuoksi rajoitamme ryhmäkokoja myös keväällä, joten peruttehan tarpeettomat paikat pikaisesti ilmoituksen keväästä saatuasi, niin kaikki halukkaat pääsevät mukaan harrastuksiin. 

Valmennusryhmien laskut lähetämme tammikuussa. 

HUOMIO! Laskun maksamatta jättäminen EI tarkoita osallistumisen perumista, vaan peruuttaminen tulee tehdä joko Hoika-ilmoittautumispalvelun kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun! Paikan peruuttamatta jättämisellä sitoudut kevätkauden ryhmään ja laskun maksamiseen!

Koronatakuumme on voimassa myös kevätkaudella 2021!

Uusien harrastajien ja ryhmänvaihtajien ilmoittautuminen alkaa 7.12. klo 12.00. 

Kannattaa ilmoittautua myös varasijalle, koska peruutuksia syksyn osallistujilta tulee varmasti!