Kevätkauden alku siirtyy - kausi alkaa 1.2.

7.1.2021

Pääkaupunkiseudun koronarajoitusten jatkuessa 31.1. asti, pääsemme aloittamaan kevätkauden aikaisintaan 1.2. Tavoitteena on käynnistää aikuisten ja lasten harrastetoiminta kevätkauden lukujärjestysten mukaan 1.2. ja jatkaa 6.6. asti. Näin saamme kevätkaudesta normaalin mittaisen. Jos kausi ei koronarajoitusten vuoksi pääse alkamaan vielä 1.2., joudumme ehkä lyhentämään kautta.  


Lasten harrastetoiminta ja perheliikunta
Tavoitteena on toteuttaa kevätkausi lukujärjestyksen mukaan täysimittaisena 1.2.-6.6. Pääkaupunkiseudun koordinaatioryhmä pohtii kuitenkin lasten harrastustoiminnan rajoituksia uudelleen jo 14.1. Jos salit vapautuvat lasten liikuntakäyttöön jo tammikuun aikana, käynnistämme lasten kauden heti kun mahdollista. Temppis-salillamme noudatamme Vantaan kaupungin yleistä linjaa. Joukkuevoimistelun, kilpa-aerobicin ja tanssillisen voimistelun avoimet ryhmät noudattavat harrasteryhmien linjaa.

Aikuisten harrastetoiminta ja etäjumpat
Tavoitteena on toteuttaa kevätkausi lukujärjestyksen mukaan täysimittaisena 1.2.-6.6. Etäjumpat käynnistyvät Solid Sport kanavallamme viikon 2 aikana. Etäjumppien aikataulusta ja hinnasta tiedotamme tarkemmin 11.1. mennessä. Lähetämme etäjumppia koko kevään ajan, vaikka lähijumpat järjestettäisiin normaalisti. Syksyn SolidSport koodit ovat voimassa 10.1. asti. Palvelusta löytyy myös muutama kaikille avoin jumppa, jotka voi jumpata maksutta, kirjautuminen palveluun vaaditaan. 
Etäjumppakanavalle

Maksut ja eräpäivät
Koska tavoitteena on järjestää kevätkausi täysimittaisena, kevään maksut ovat normaalihinnastomme mukaiset. Maksua ei kuitenkaan tarvitse maksaa laskun eräpäivänä, ennen kuin kevätkausi pääsee alkamaan. Tulemme muistuttamaan laskuista n. viikko sen jälkeen, kun kausi on käynnistynyt. 

Valmennustoiminta
Valmennusryhmien harjoitukset jatkuvat joukkuekohtaisesti ilmoitettavien aikataulujen ja järjestelyjen mukaan. Joukkuevoimistelun, kilpa-aerobicin ja tanssillisen voimistelun avoimet ryhmät noudattavat harrasteryhmien linjaa ja kausi alkaa vasta helmikuun alussa. Yksittäisistä mahdollisista zoom-harjoituksista tiedotamme joukkueisiin ilmoittautuneita. 

Ilmoittautuminen on avoinna
Ilmoittautuminen kevään ryhmiin on auki normaalisti.