Muutoksia Metropolian maanantaitunteihin

30.8.2020

Pahoitellen ilmoitamme, että joudumme muuttamaan maanantain jumppa-aikatauluja Metropoliassa. Metropolian ammattikorkeakoulu ilmoitti meille viime perjantaina, että he rajoittavat jumpparimäärän salissaan 20 henkilöön. Koska meillä on ollut siellä yleensä 3 tuntia, joista kahdella ensimmäisellä on ollut 50-70 osallistujaa ja Iisi Laviksessa 20-30 osallistujaa, olemme päättäneet perua Iisi Laviksen syksyltä ja järjestää

klo 10-11.25 Ryhtijumppa + Dynaaminen venyttely, ryhmä 1
klo 11.30-12.55 Ryhtijumppa + Dynaaminen venyttely, ryhmä 2

Ryhmiin vaaditaan ryhmäkohtainen ilmoittautuminen syyskaudeksi. Ilmoittautua saa vain toiseen näistä ryhmistä ja ilmoittautuessa voi valita maksuvaihtoehdoksi: 
a) Osallistun vain tähän ryhmään, jolloin muodostuu 105€ ryhmämaksu
b) Minulla on Rajaton ranneke, jolloin ylimääräistä laskua ei muodostu. 

Tunnit ovat sisällöltään identtiset ja alkavat maanantaina 7.9. Tunti sisältää 45 minuuttia Ryhtijumppaa ja 40 minuuttia Dynaamista venyttelyä. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä / ryhmä. Ilmoittautuminen on nyt auki ilmoittautumisjärjestelmässämme!

Tämä muutos rajoittaa tuntitarjontaamme hieman, mutta tuo myös mahdollisuuden takuuvarmoihin turvaväleihin Metropolian salissa. Muissa saleissa seuraamme tilannetta 2 ensimmäistä viikkoa, tarvitaanko salikohtaisia rajoituksia. 

Jumppakausi alkaa maanantaina 31.8., paitsi maanantai- ja tiistaiaamupäivän jumpat alkavat vasta 7.9. alkavalla viikolla. Nähdään jumpilla! 

Koronaohjeistuksia aikuisten jumpille löydät nettisivuiltamme: 
https://www.vantaanvoimisteluseura.fi/harrastetoiminta/aikuiset/koronaohjeita-aikuisliikuntaan/