Team Vantaa valmiina Turkuun

4.2.2020

Joukkuevoimistelun kilpailukausi käynnistyy tulevana viikonloppuna, kun sekä Maailmancupin että nuorten Challenge Cupin valintakilpailu käydään Turussa Kupittaan palloiluhallilla. Kilpailussa valitaan Suomen edustus Maailmancupin ensimmäiseen ja toiseen osakilpailuun.

Turussa nähdään naisten sarjassa kahdeksan ja nuorten sarjassa 13 joukkuetta ympäri Suomea. Vantaan Voimisteluseuran edustusjoukkue Team Vantaa on valmiina viikonlopun kilpailuun.

"Joukkueella on hyvä harjoitusjakso takana ja olemme saaneet paljon arvokasta palautetta tuomareilta. Viime päivinä olemme hakeneet harjoituksissa ohjelmaan rohkeutta ja uskallusta lisää. Tytöt ovat hyvässä iskussa ja luotan heidän tekemiseensä", kertoo joukkueen valmentaja Jutta Flinkman

Myös joukkueen urheilijat Hilma Kanerva ja Sonja Laatikainen kertovat, että on mahtavaa päästä taas kilpailumatolle. 

"Meillä oli aamulla hyvä aamuharjoitus ja tämän viikon harjoituksissa on tarkoitus keskittyä vielä rohkeuteen ja ilmaisuun. Ihana päästä näyttämään uusi ja erilainen ohjelmamme myös kotimaan kentillä", jatkavat Hilma ja Sonja. 

Vantaan Voimisteluseurasta lähtee Turkuun myös bussillinen seuran nuorempia joukkuevoimistelijoita idoleitaan kannustamaan.

Team Vantaa:​
Veronika Freidenberg
Aliisa Huang
Hilma Kanerva 
Oona Kanniainen 
Anniina Kauko
Sonja Laatikainen 
Anna Lähdeoja (VVS)
Saana Paju (VVS)
Laura Pelander (VVS)
Emilia Vehkavaara
Pihla Vento
Taika Vuorio

Valmentajat: Jutta Flinkman, Olga Ponikarova, Hanna Asikainen, Ida Hahtola, Kirsi Valasti ja Hanna Korjus

Lisätietoa kilpailusta löydät täältä.