Turvatoimia tehostettu

20.11.2020

Koronatapauksia on ollut pk-seudulla paljon ja tänään kuulimme valtion tiedotustilaisuudessa uusista suosituksista ja rajoituksista. Uusien ohjeistusten mukaisesti, VVS:n toiminta jatkuu pitkälti normaaliin tapaan, mutta turvatoimia vahvasti tehostaen. 

Aikuisten harrasteryhmien osalta varmistamme riittävien turvavälien pysymisen koko jumppatunnin ajan. Tulemme tiedottamaan aikuisten ryhmien osalta viimeistään maanantaina 23.11., mikäli ryhmäkokoja joudutaan pienentämään. Lisäksi aikuisten RAJATON-rannekkeellisia ohjeistamme käyvän viikottain samoilla tunneilla, jotta vältymme uusien kontaktien syntymiseltä. AIkuisia pyydetään myös mahdollisuuksien mukaan minimoimaan pukuhuoneiden käyttöä, vaihtamaan jumppavaatteet jo kotona, ja näin minimoimaan pukuhuonekontakteja. 

VVS joulunäytöstä Energia areenalla ei järjestetä. Kartoitamme vaihtoehtoisia tapoja toteuttaa näytös niin, että kaikki pääsisivät kuitenkin esittelemään uusia opittuja taitojaan koko perheelle.

Seurassamme ei ole toistaiseksi tapahtunut yhtään altistumisia eikä leviämisiä, ja haluamme huomioida turvallisuuden vahvasti jatkossakin. Voimme kuitenkin todeta, että VVS:ssa on turvallista liikkua ja urheilla. Toivotaan, että tilanne säilyy näin ja tähän auttaa nyt entistä huolellisempi hygieniaohjeiden noudattaminen; hyvä käsihygienia, kasvomaskin käyttäminen sekä lähikontaktien välttäminen. 

Kiitos teille kaikille, että olette noudattaneet ohjeistuksiamme ja yhdessä huolehtineet VVS yhteisön terveydestä.

TURVALLISUUDEN JA HYGIENIAN MUISTILISTA:

 1. Tunneille/liikuntatiloihin EI SAA TULLA flunssaoireisena, edes jos oireet ovat lieviä. Näin voimme yhdessä taata kaikille turvallisen hetken liikkua ja voimistella. Työntekijämme toimivat samoilla säännöillä.
 2. Kun saavut tunneille, PESE KÄTESI huolellisesti SAIPPUALLA. Ohjaajat huolehtivat tästä pienten lasten ryhmissä, mutta tätä on hyvä muistuttaa ja käydä läpi lasten kanssa myös kotona.
 3. Käytäthän (yli 15v täyttäneet) KASVOMASKIA kaikissaa seuramme liikuntapaikoissa, joissa järjestämme toimintaa, esimerkiksi liikuntapaikkojen käytäviä, aulatiloja, katsomoita ja pukutiloja sekä kaikkia tilanteita, joissa liikunta-aktiviteetti ei estä maskin käyttöä.
 4. KÄSIDESIÄ löytyy kaikista toimipisteistämme ja niitä suositellaan käytettäväksi
 5. Huolehdi omalta osaltasi TURVAVÄLIEN säilymisestä! Älä mene liian lähellä ketään.
 6. Jos yskä tai aivastus yllättää, niin peitä suu hihallasi tai kyynärtaipeella. Vältä käteen yskimistä ja aivastamista.
 7. Käytäthän heijastinta, illat pimenevät
 8. Mikäli jumppaat tai kuljetat lastasi jumppaamaan VVS Temppikselle, tutustuthan pysäköintiohjeistukseemme
 9. Kiitos kun välität, niin mekin!
  Pysytään terveinä ja pidetään yhdessä toisistamme huolta!

Ajantasaista tietoa koronaviruksesta ja epidemian aiheuttamista muutoksista kaupungin palveluissa löydät osoitteesta vantaa.fi/korona