VVS toiminta 1.3. alkaen

1.3.2021

VVS tiedote harrastustoiminta 28.2.2021

Aluehallintovirasto (AVI) on linjannut 27.2.21, että alle 12v (2008 ja myöhemmin syntyneet) harrastustoiminta saa jatkaa sekä julkisissa että yksityisissä tiloissa ilman henkilömäärärajoituksia. Yksityisissä tiloissa saavat harjoitella myös yli 12-vuotiaat, mutta henkilömäärä saa olla maksimissaan 10 henkilöä. Henkilökuntaa ei lasketa tähän 10 henkilöön.

Tarkennettuna tämä tarkoittaa sitä, että sopeutamme toimintaamme niin, että noudatamme AVIn ohjeita.
Alle 12-vuotiaiden harrastus- ja kilparyhmät harjoittelevat normaalisti. Yli 12-vuotiaiden kilparyhmät harjoittelevat sovelletusti. Aikuisten kevätkausi on peruttu ja toteutuu vain etäjumppina.

Kaikille jäsenillemme on lähtenyt tiedote toimintamme muutoksista. Mikäli et ole saanut tiedotetta, olethan yhteydessä: toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi

VVS tiedote 28.2.2021 – KIVASALI

Hyvät asiakkaamme, Kivasali on auki 1.3. alkaen toistaiseksi, kuitenkin AVIn antamien rajoitusten mukaisesti.

Aluehallintovirasto (AVI) on linjannut, että kuntosalillamme saa olla 1.3. alkaen maksimissaan 10 asiakasta kerrallaan ja meidän tulee huolehtia sekä valvoa, että yli 10 ihmisen raja ei ylity missään tilanteessa. Henkilökuntaa ei lasketa tähän 10 henkilöön.

Tarkennettuna tämä tarkoittaa sitä, että voimme ottaa kuntosalille 10 henkilöä kerrallaan. Tulemme ottamaan käyttöön sisäänpääsyrajoittimen (max. 10 hlöä) sekä ajanvarausjärjestelmän, jotta varmistumme, että 10 asiakkaan määrä ei ylity missään vaiheessa.

HUOMIO!! Jokaisella asiakkaalla on käytössä 1 treenitunti!

Kivasalille pääsee siis joko,

1. Etukäteen ajan varaamalla sähköisen palvelumme kautta
  2. Ilman ajanvarausta, mutta kulkutunnistin päästää sisälle max 10hlöä yhden tunnin sisällä

Saamme ajanvarausjärjestelmän käyttöön maanantain 1.3. aikana, ja tiedotamme sen käytöstä ja toiminnoista tarkemmin heti alkuviikosta.

Tiloissamme on 1.3. alkaen voimassa myös maskipakko kuntosalille tullessa. Kivasalilla on myös tarkat hygieniaohjeistukset, joita kaikkien tulee noudattaa.

Tilanteen vakavuuden ymmärrämme kaikki. Haluamme painottaa, että tilanne on liikuntatoimijoille erittäin haastava, ja virastojen viestintä sekavaa ja epävarmaa. Tilanteisiin voi tulla nopeitakin muutoksia, joihin reagoimme parhaamme mukaan. Mutta teemme joka päivä parhaamme, että saisimme pidettyä TEILLE salimme auki ja pääsisitte liikkumaan mahdollisimman turvallisesti ja hymy huulilla!