VVS kotijumpat aikuisille jatkuvat kevätkauden ajan

11.1.2021

VVS KOTIJUMPAT käynnistyvät kevätkauden merkeissä viikolla 2 ja jatkuvat toukokuun loppuun asti. Kotijumpat striimataan monelle jo tutun VVS:n Solidsport-kanavan kautta. Luvassa on niin hikistä kuin rauhallisempaakin menoa ja tulossa mm. seuraavia tunteja; rivitanssia, joogaa, hikijumppaa, kahvakuulaa ja paljon muuta!

VVS ETÄJÄSENYYS sisältää n. 2 uutta jumppaa joka viikko toukokuun loppuun asti ja ne, sekä syksyllä kuvatut jumpat (yht. n.60 jumppaa) ovat katsottavissa joko yksittäismaksulla tai kotijumppa-etäjäsenyyden hankkimalla. Etäjäsenyyden pystyy ostamaan joko 1 kuukauden ajaksi tai koko kaudeksi, jolloin jumpat ovat katsottavissa 31.8.2021 asti.

KOTIJUMPPIEN HINNAT
Yksi kuukausi 15€. Nyt myynnissä oikeus 1.2. asti.
Koko kausi (31.8. asti katsottavissa kaikki syksyn ja kevään jumpat) 79€. Rajaton ranneke-ryhmäläisille -50% hinnasta, eli 39,50€.
Yksittäinen jumppa 10€. Huom! kun ostat yksittäisen jumpan, on se katsottavissa rajattoman määrän kertoja.

ETÄJÄSENEKSI LIITTYMINEN
Etäjäsenyyden saat ostettua Hoika-ilmoittautumispalvelun kautta. Etäjäsenyys löytyy Hoikasta VVS kotijumpat nimellä! Ilmoittautumisesi jälkeen saat sähköpostiisi henkilökohtaisen koodin, jolla pääset katsomaan jumppia. Ilman VVS kotijumppailmoittautumisen kautta saatavaa koodia, jumpat maksavat kaikille 10€/kpl.

Jumpat lähetetään LIVE-lähetyksinä alla mainitun aikataulun mukaan. LIVE-lähetyksen jälkeen jumpat tallentuvat palveluun ja ovat katsottavissa milloin vain.

Tammikuun ajan tarjolla on myös muutama ilmainen palveluun aiemmin kuvattu jumppa.

VVS Kotijumppien aikataulu - tammikuu

Viikko 2 11.-17.1.

• TO klo 10-10.55 Body 55' (Linda)
  • TO klo 11.15-12.10 Rivitanssi, alkeistaso 55' (Sirpa ja Martsa)
  • TO klo 12.30-13.20 Rivitanssi, jatkotaso 55' (Sirpa ja Martsa)

Viikko 3 18.-24.1.

• TI klo 10 Jumppastartti 55' (Anu L)
  • PE klo 11 Toiminnallinen treeni 55' (Mirva)
  • PE klo 12 Yin jooga 55' (Mirva)

Viikko 4 25.-31.1.

• TI klo 10 Hikijumppa 55' (Anu L)
  • KE klo 11 Pikacore 15' (Anu L)
  • KE klo 11.30 Pikakehonhuolto 15' (Anu L)

LIITY MUKAAN! Kuntoilu ei ole koskaan aiemmin ollut yhtä tärkeää immuniteetin ylläpitämisen ja terveystilan parantamisen kannalta kuin tänä päivänä!

Pysytään liikkeessä yhdessä etänä!