Lyhytkurssit 2018-2019

Kevätkauden 2019 kurssit julkaistaan lähiaikoina! Tammikuun Pilateskurssin lisäksi tulossa mm. Tanssii tähtien kanssa sekä pariakrobatiaa!

Pilates - workshopit pienryhmässä

PILATEKSEN PERUSTEET TUTUKSI

Ajankohta: Sunnuntaina 20. ja 27.1.2018 klo 11.00-12.30

Paikka: Vantaankosken koulu (Kielitalo)

Mahdollisuus tutustua suositun kehonhallintatekniikan perusteisiin ja saada yksilöllisiä vinkkejä oman kehon huoltoon ja lihastasapainoon. Pilates sopii kaikille niin aktiiviliikkujasta vähemmän liikkuvaan ja myös mm. vamman kuntouttamiseen. Jokainen tekee oman kuntotasonsa mukaan ja liikkeet varioidaan yksilöllisesti ohjaajan avustuksella. Pilatesharjoittelun myötä oman kehon tuntemus lisääntyy, lihastasapaino paranee ja keho voi paremmin.

Ohjaaja: Fysioterapeutti Sanna Koli

Hinta: 30 euroa (2x1,5h)

Ilmoittautuminen seuran ilmoittautumispalvelun kautta 5.12.-15.1.

SYVEMMÄLLE PILATEKSEN SALOIHIN

Ajankohta: Sunnuntaina 20. ja 27.1.2018 klo 12.30-14

Paikka: Vantaankosken koulu (Kielitalo)

Ryhmä on suunnattu Pilatesta aikaisemmin harrastaneille. Tämä workshop antaa mahdollisuuden syventyä lajiin pienryhmässä ja saada myös yksilöllistä palautetta sekä vinkkejä omaan harjoitteluun. Sopii hyvin sinulle myös, jos kärsit tuki- ja liikuntaelinongelmasta tai esim. vamman jälkitilasta. Pienryhmässä sinulla on mahdollisuus keskustella asiasta fysioterapeutin kanssa ja saada yksilöllistä ohjausta. Tutustumme myös pilatesharjoitteluun lihastoimintaketjujen näkökulmasta ja kuulet uusimmista tutkimustuloksista asian saralla. Pääset myös hieman testaamaan oman kehosi lihastasapainoa. Lihakset ja ympäröivät kalvojärjestelmät muodostavat liikkumisen ytimen. Ymmärrys niiden vaikutuksesta omaan kehoon ja harjoittelu sen mukaisesti, lisäävät kehon hyvinvointia sekä auttavat vähentämään tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia mm. niskahartiaseudun sekä alaselän alueella.

Ohjaaja: Fysioterapeutti Sanna Koli

Hinta: 30 euroa (2x1,5h)

Ilmoittautuminen seuran ilmoittautumispalvelun kautta 5.12.-15.1.

Workshopit toteutuvat, jos ilmoittautuneita on väh. 6 / workshop