Lyhytkurssit 2018-2019

Syksyn kurssit julkaistaan pian!

Kirsi Valastin juoksukoulu

Olympiajuoksija, ammattivalmentaja Kirsi Valastin juoksukoulu syys-lokakuussa!

Keskiviikkoisin klo 18-19.30
12.9.
19.9.
3.10.
10.10.

Juoksukoulu kokoontuu VVS Temppiiksellä (Vetokuja 1), Vetokannaksen uimarantaa vastapäätä.


Kurssi sopii kaiken tasoisille juoksijoille. Tekniikasta juoksuiloitteluun, lihaskuntoon ja vauhdin makuun. Joka kerran alussa lyhyt teoriaosuus, jonka jälkeen harjoitellaan. Hinta 85€, sis. Kirsi Valstin kirjan (29,90€).

Kurssi toteutuu, mukaan mahtuu vielä! Ilmoittautuminen tapahtuu seuran ilmoittautumispalvelussa sähköisesti.

Bodyjoogan lyhytkurssi

Vantaankosken koululla sunnuntaisin klo 18.30-20.00
7.10.
14.10.
21.10.
28.10.

Bodyjooga on länsimaiseen hathajoogaan pohjautuvaa joogaa. Bodyjooga on tehokasta, mutta rentouttavaa. Kurssilla käydään läpi koko keho joogaharjoitusten muodossa. Harjoituksen myötä opetellaan kuuntelemaan oman kehon tuntemuksia ja olemaan läsnä. Pienryhmässä ohjaaja ehtii opettaa ja korjata asentoja myös yksilöllisesti. Aiempaa joogataustaa ei tarvita. 

Ohjaajana Elina Pesonen

Kurssin hinta 60€. Sis. 4x 1,5h joogaopetusta pienryhmässä. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on väh. 6.

 

Pilates - workshopit pienryhmässä

PILATEKSEN PERUSTEET TUTUKSI

Ajankohta: Sunnuntaina 20. ja 27.1.2018 klo 11.00-12.30

Paikka: Vantaankosken koulu (Kielitalo)

Mahdollisuus tutustua suositun kehonhallintatekniikan perusteisiin ja saada yksilöllisiä vinkkejä oman kehon huoltoon ja lihastasapainoon. Pilates sopii kaikille niin aktiiviliikkujasta vähemmän liikkuvaan ja myös mm. vamman kuntouttamiseen. Jokainen tekee oman kuntotasonsa mukaan ja liikkeet varioidaan yksilöllisesti ohjaajan avustuksella. Pilatesharjoittelun myötä oman kehon tuntemus lisääntyy, lihastasapaino paranee ja keho voi paremmin.

Ohjaaja: Fysioterapeutti Sanna Koli

Hinta: 30 euroa (2x1,5h)

 

SYVEMMÄLLE PILATEKSEN SALOIHIN

Ajankohta: Sunnuntaina 20. ja 27.1.2018 klo 12.30-14

Paikka: Vantaankosken koulu (Kielitalo)

Ryhmä on suunnattu Pilatesta aikaisemmin harrastaneille. Tämä workshop antaa mahdollisuuden syventyä lajiin pienryhmässä ja saada myös yksilöllistä palautetta sekä vinkkejä omaan harjoitteluun. Sopii hyvin sinulle myös, jos kärsit tuki- ja liikuntaelinongelmasta tai esim. vamman jälkitilasta. Pienryhmässä sinulla on mahdollisuus keskustella asiasta fysioterapeutin kanssa ja saada yksilöllistä ohjausta. Tutustumme myös pilatesharjoitteluun lihastoimintaketjujen näkökulmasta ja kuulet uusimmista tutkimustuloksista asian saralla. Pääset myös hieman testaamaan oman kehosi lihastasapainoa. Lihakset ja ympäröivät kalvojärjestelmät muodostavat liikkumisen ytimen. Ymmärrys niiden vaikutuksesta omaan kehoon ja harjoittelu sen mukaisesti, lisäävät kehon hyvinvointia sekä auttavat vähentämään tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia mm. niskahartiaseudun sekä alaselän alueella.

Ohjaaja: Fysioterapeutti Sanna Koli

Hinta: 30 euroa (2x1,5h)

 

Workshopit toteutuvat, jos ilmoittautuneita on väh. 6 / workshop