Lapset ja nuoret

VVS tarjoaa monipuolisia liikuntatunteja eri ikäisille lapsille. Oman uuden salin aukeaminen Kaivokselaan monipuolistaa ja laajentaa tuntitarjontaa entisestään. VVS Temppis on kaiken ikäisten laadukkain välinein varusteltu voimistelu- ja temppuilusali, johon toivotamme kaikki tervetulleeksi! Oma sali-hankkeesta huolimatta järjestämme edelleen myös monipuolisia tunteja lähikouluilla ympäri Länsi-Vantaata.

Tuntikalentereista löytyy tuttuja tunteja sekä uutuuksia. Supersuosittu Parkour on nyt mukana tarjonnassamme ja ryhmiä on kattavasti n. 4-15-vuotiaille. Kevään uutuustunti on Flikki&Voltti, jota löytyy kaksi viikkotuntia VVS Temppikseltä.

Perheliikuntaryhmiä on nyt tarjolla ennätysmäärä. Jo puolivuotiaan kanssa voi aloittaa yhteisen harrastuksen PerheTemppiksessä. Hieman isomman lapsen kanssa lapsen ja aikuisen yhteistä harrastusta voi hakea esim. perhetemppuilusta, perhejumpasta, perheakrobatiasta, perheparkourista tai perhetelinevoimistelusta. Perheryhmien hinnoittelu on suunniteltu houkuttelemaan perheitä liikkumaan yhdessä: Samassa ryhmässä sisarus saa 30€ alennuksen kausimaksusta ja vanhemmat liikkuvat perheliikuntatunneilla ilmaiseksi lasten seurana.

Perusvoimistelua hakeville tarjonnasta löytyvät tutut Voimistelukoulut ja Voimistelukarusellit. Tarjoamme myös avoimia valmennusryhmiä sekä kilpa-aerobicissa että joukkuevoimistelussa monen ikäisille. 

Satubaletit, satutanssit, tanssimixit ja HipHopit tarjoavat mukavan harrastuksen tanssista innostuneille.

Temppuilu, akrobatiaFreegym ja Parkour tarjoavat haasteita temppuilusta kiinnostuneille. VVS Temppiksen monipuoliset voimisteluvälineet tarjoavat temppuilutunneille aiempaa laadukkaammat olosuhteet.