Aikuiset

Ilmoittautuminen syyskaudelle alkaa 15.8. klo 12.00 MyClubissa.
Syyskausi 29.8.-18.12.2022

VVS tarjoaa aikuisille monipuolisen kattauksen erilaisia ryhmäliikuntatunteja; mm. tanssia, kehonhuoltoa, kuntojumppaa, joogaa, senioriliikuntaa sekä tanssillista voimistelua. Näiltä tunneilta ei hikeä tai hauskanpitoa puutu!

Jotta pääset ilmoittautumaan syyskaudelle, tulee sinulla olla ostettuna haluamasi jumppakortti. Jumppakortin saat ostettua myCLubista tai tämän sivun alaosasta.

Kortin oston jälkeen suosittelemme lataamaan MyClub apin, jonka kautta pääset tarkastelemaan ja varaamaan tunteja! Tuntien varaaminen on pakollista. Mahdolliset tuntimuutokset näkyvät MyClub-sovelluksessa.

Tutustu myös lyhytkursseihimme. Tarjolla mm. Yin jooga, Voimaa ja liikkuvuutta golfareille, Vauvatreeni, Aikuisten akrobatiaa.

Aikuisliikunnan ryhmiä saa kokeilla kerran maksutta. Harrasteliikunnan ryhmän tutustumisaika on maksimissaan kaksi (2) viikkoa. Mikäli harrastaja ei halua jatkaa tutustumisajan jälkeen, tulee peruutus tehdä ennen laskun eräpäivää. Tämän jälkeen laskua ei hyvitetä. Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti laskutukseen toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi.

12.9. alkaen tulee olla ostettu kortti myclubista ja ilmoittautua tunneille, joille osallistuu.

Näin ilmoittaudut mukaan:

1. Osta haluamasi jumppakortti verkkokaupastamme
  2. Ilmoittaudu myClubin kautta aikuisten syyskaudelle 15.8. alkaen
  3. Muista ilmoittautua erikseen jokaiselle tunnille (tapahtumaan), joihin haluat osallistua

Täältä löydät tarkemmat ohjeet jumppakortin ostoon ja ilmoittautumiseen.

Osta jumppakortti verkkokaupasta:

Rajaton TÄYSI - eläkeläiset
Rajaton PÄIVÄ- eläkeläiset
Rajaton ILTA- eläkeläiset
Rajaton TÄYSI
Rajaton PÄIVÄ
Rajaton ILTA
VVS jäsenmaksu 2022-2023
10x kortti
15x kortti

Vantaan kaupungin yhteistyökurssit:

Reisi-vatsa-pakara-kiinteytys -kurssi
Pilates -kurssi
Koko kropan treeni -kurssi
Miesten kuntosähly

Tutustu myös lyhytkursseihimme:

Lisätietoja hinnoista ja ryhmien toiminnasta täällä.

Syysstartti Jumppamaraton torstaina 25.8. klo 17-20 Tuomelan koululla!!