Koronaohjeita aikuisliikuntaan

• Tule tunnille vain terveenä, oireisena ei jumpata!
  • Pese kädet tunnille tullessa ja sieltä poistuessa
  • Ota mukaan oma jumppamatto, hikipyyhe ja vesipullo
  • Jos käytät lainavälineitä, desinfioi ne ennen ja jälkeen käytön. Seura on toimittanut jokaiselle liikuntapaikalle desisuihketta ja vahvaa paperia.
  • Säilytä turvaväli kanssajumppaajiin ja ohjaajaan.
  • Tule paikalle ajallaan, vältä turhaa ajanviettoa liikuntatiloissa.
  • Vältä pukuhuoneiden ja muiden ahtaiden tilojen käyttöä. Pue mahdollisuuksien mukaan treenivaatteet jo kotona.
  • Päästä edellinen ryhmä ulos salista, ennen kuin menet saliin. Siirtymät vievät tänä syksynä hieman enemmän aikaa, jotta pystymme säilyttämään väljyyden.
  • Kaksi ensimmäistä viikkoa ovat maksuttomia kokeiluviikkoja, joiden aikana seuraamme, tarvitaanko johonkin saliin / tunnille maksimirajoituksia kävijämääriin tai onko joku tunneista niin tyhjä, että se joudutaan perumaan syksyltä. Tiedotamme kaikki muutokset nettisivuillamme sekä ilmoittautuneille.
  • Suosittelemme kasvomaskien käyttöä aikuisliikuntatunneillamme

Koronan vaikutuksista maksuihin