Kehonhuolto

Dynaaminen venyttely
Kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Parantaa liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen ja lihastoimintaketjuja mukaillen. Kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Tunti sisältää myös faskiaharjoittelua.

Hathajooga
Tässä dynaamisessa, mutta lempässä joogassa liikutaan asanasta (asennosta) toiseen hengityksen saattelemana. Tunnit kehittävät voimaa ja parantavat liikkuvuutta.

Lempeä jooga 
Ikääntyville ja muille rauhallisesta menosta pitäville, lempeä hathajoogaan perustuva joogatunti.

Liikettä lempeästi
Tuntikalenterissa paikkansa lunastanut ikääntyvälle suunniteltu jumppa. Tunnilla keskitytään kehon liikeratojen ylläpitämiseen ja laajentamiseen sekä vahvistetaan tukilihaksia. Rauhallinen tunti sopii hyvin ikääntyneille, joille perusjumppa on käynyt liian hikiseksi.

Kehonhuolto
Kehonhuoltotunti sisältää aktiivisia liikkuvuusharjoitteita ja dynaamisia venytyksiä. Ajoittain hyödynnetään myös putkirullausta kehonhuoltokeinona. 

Pilates
Tunnilla tutustutaan haastavan ja mielenkiintoisen kehonhallintatekniikan saloihin. Kauden aikana kehitetään monipuolisin harjoittein voimaa ja liikkuvuutta, tavoitteena hyvä ryhti ja lihastasapaino sekä syvien lihasten aktivointi. Tunnilla liikkeet tehdään noudattaen pilateksen keskeisiä periaatteita: 1. Hallinta 2. Keskittyminen 3. Keskivartalon syvien lihasten tuki 4. Hengitys 5. Tarkkuus 6. Liikkeen virtaus. Tunnit soveltuvat kaikille lajista kiinnostuneille, aloittelijoille sekä pidempään harrastaneille.