Tehotreeni

Body Boost
Sunnuntai-illan monipuolinen syke- ja lihaskuntotreeniä yhdistävä hikitunti. 60 minuutin treenin jälkeen 30 minuutin venyttelyt. Vauhdikas ja tehokas treeni!

Hikijumppa
Monipuolinen perusjumppa, jossa sykkeennostot, lihaskunto, koordinaatio- ja tasapainoharjoitteet vuorottelevat. Vaihteleva musiikki siivittää treeniä. 60 minuutin treenin jälkeen 30 minuutin venyttelyt.

Rasvanpoltto
Tehokas, raskas/keskiraskas viikon aloitustunti, jolla kehitetään sekä aerobista kuntoa että voimaominaisuuksia. Syke nousee ja pakaroita polttaa! Intervallihenkinen tunti, jossa kunto nousee!

Sport! - UUTUUS
Monipuolinen kuntotreeni, jossa treenataan oman kehon painolla sekä kahvakuulalla tehokkaasti, mutta helposti ja hauskasti. Oma kuula mukaan!

Toiminnallinen treeni kahvakuulalla - UUTUUS
Toiminnallinen harjoittelu on monipuolista lihaskuntoharjoittelua, joka kehittää voimaa, koordinaatiota ja kehonhallintaa. Tunnilla liikkeitä tehdään toistomäärien tai ajan mukaan, ei musiikin tahdissa. Tunnilla käytetään treenivälineenä kahvakuulaa ja osa harjoituksista tehdään oman kehon painolla. Oma kuula mukaan! Myös KivaSalilta riittää lainakuulia jonkin verran.