Voimistelu

Tanssillinen voimistelu
Tanssillinen voimistelu pohjautuu suomalaiseen naisvoimisteluun. Siinä yhdistyvät liikunnan lisäksi rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. Tanssillinen voimistelu on kokonaisliikuntaa, joka hyödyntää monipuolisesti musiikin eri elementtejä ja koreografista osaamista. Se on laadukasta, taidokasta ja tavoitteellista toimintaa, jossa kehittyvät sekä harrastajan kunto että taidot, ja lisämausteena kehittyvät myös harrastajan itseilmaisu ja luovuus. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti voimistelun eri osa-alueita, kuten vartalonliikkeitä, hyppyjä ja tasapainoa sekä liikkuvuus- ja voimaominaisuuksia, musiikin tulkintaa ja ilmaisua. Tanssillisen voimistelun joukkueet osallistuvat aktiiiviseisti myös voimistelun suurtapahtumiin!

Ajattomat on kaksi kertaa viikossa tavoitteellisesti harjoitteleva tanssillisen voimistelun ryhmä edistyneille voimistelijoille. Tunneilla harjoitellaan paljon sarjoja ja koreografioita ja ryhmä osallistuu erilaisiin tanssillisen voimistelun tapahtumiin ja kilpailuihin. Ryhmäläiset ovat yli 35-vuotiaita.

Ajattomat Jr on esiintymään ja kilpailemaan tähtäävä ryhmä edistyneille voimistelijoille. Ryhmäläisten ikähaitari on n. 18-30v.

Saaga on aikuisten naisten tanssillisen voimistelun harrasteryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa. Muutaman vuoden koossa ollut ryhmä osallistuu aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin ja joskus myös kilpailuihin. Kaudella 2021-2022 ryhmätähtää Suomi Gymnaestradan naisten kenttäohjelmaan.

Jos olet kiinnostunut tanssillisesta voimistelusta, ota yhteys toimistoon niin autamme sopivan ryhmän etsinnässä.

Seiso käsilläsi! - UUTUUS
Käsilläseisontakurssi, jossa tavoitteena on oppia hallittu ja teknisesti oikea käsilläseisonta. Lähtötasotoiveena on, että pystyy seisomaan käsillään seinään nojaten.