Erityisryhmät

Liikuntaa erityistä tukea tarvitseville

Keväällä 2020 järjestetään kaksi Superit-ryhmää.

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 7.12.2021 klo 12:00 alkaen
syksyn jäsenet siirretään automaattisesti samaan ryhmään myös kevätkaudeksi - LISÄTIETOA

Kauden kesto: 1.2.-6.6.2021

Superit - tyttöjen voimistelun erityisryhmä
sunnuntaisin klo 16.30-17.30 VVS Temppiksellä (yläsali), Jonna Öhrnberg

SuperTemppis - poikien pienryhmä
tiistaisin klo 16.55-17.40 VVS Temppiksellä, Iiris Rautio ja Esther Grönstrand

Voimisteluryhmä Superit on suunnattu erityistä tukea tarvitseville tytöille ja nuorille naisille. Tunneilla harjoitellaan voimistelun ja liikkumisen perustaitoja, musiikkia mahdollisuuksien mukaan hyödyntäen. Tunneilla tutustutaan voimisteluvälineistä ainakin nauhaan, naruun, vanteeseen sekä palloon. Ryhmän tavoitteena on harjoitella hymyssä suin yhdessä toimien ja oman innostuksen mukaan myös esiintyä esim. seuran näytöksissä.

Pojille suunnatussa temppuilun SuperTemppis-pienryhmässä harjoitellaan liikunnan perustaitoja, kuten esimerkiksi hyppäämistä, kuperkeikkoja ja roikkumista erilaisilla temppuradoilla. Lisäksi opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja välillä porukalla erilaisia pelejä pelaillen. Ryhmäkoko on normaalia pienempi, joten ryhmä on erityisen hyvä pojille, joilla on esimerkiksi haasteita motoristen taitojen kanssa tai ylivilkkautta.

Temppisryhmän hinta on 149€/kausi.  Ryhmiin ilmoittaudutaan ilmoittautumispalvelun kautta. Ryhmissä ei ole tarkkoja ikärajoja. Jos mukaan haluava lapsi ei sovi ilmoittautumisjärjestelmäämme asetettuun ikähaarukkaan, otattehan yhteyttä toimistoon!

Lisätietoja ryhmistä saa toimistolta. toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi