Erityisryhmät

Liikuntaa erityistä tukea tarvitseville

Syksyllä 2022 seurassa toimi 3 erilaista erityislasten voimisteluryhmää. Erityisliikuntamme kantaa ylpeänä nimeä Super-ryhmät ja tavoitteenamme on tarjota kaikille lapsille mahdollisuus kokea ihan superisti voimistelun ja liikunnan iloa! Jokaiseen pienryhmään otetaan mukaan max. 8 lasta.

Syyskausi 2022 alkaa 22.8. Ilmoittautuminen alkaa ma 8.8. klo 12 MyClubissa. Julkaisemme syksyn tuntikalenterin kesäkuun loppuun mennessä. 

Syyskausi 22.8.-11.12.2022
Tunteja ei pidetä syyslomalla 17.-23.10. eikä tiistaina 6.12. 

Superit - yli 10-vuotiaiden voimistelun erityisryhmä 
Askiston koululla, keskiviikkoisin klo 18.20-19.15 
Katariina Kuronen
Hinta 119€/kausi

Voimisteluryhmä Superit on suunnattu erityistä tukea tarvitseville tytöille ja nuorille naisille. Tunneilla harjoitellaan voimistelun ja liikkumisen perustaitoja, musiikkia mahdollisuuksien mukaan hyödyntäen. Tunneilla tutustutaan voimisteluvälineistä ainakin nauhaan, naruun, vanteeseen sekä palloon. Ryhmän tavoitteena on harjoitella hymyssä suin yhdessä toimien ja oman innostuksen mukaan myös esiintyä esim. seuran näytöksissä.

SuperTemppis - pienryhmä
VVS Temppiksellä, torstaisin klo 18.40-19.25 
Ellen Söderström ja Elina From
Hinta 159€/kausi

SuperTemppis sopii kaikille tytöille ja pojille, joille harrastaminen isossa ryhmässä on jostain syystä liian haastavaa. Temppis-salimme tarjoaa liikkumiseen ja temppuiluun inspiroivaa välineistöä. Tunnilla harjoitellaan liikunnan perustaitoja, kuten esimerkiksi hyppäämistä, kuperkeikkoja ja roikkumista erilaisilla temppuradoilla. Lisäksi opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja välillä porukalla erilaisia pelejä pelaillen. Ryhmässä ei ole tarkkoja ikärajoja. Parhaiten Temppis toimii ehkä n. 5-10-vuotiaille, mutta myös tätä vanhemmat ovat tervetulleita. 

SuperDance! - lasten tanssin pienryhmä
VVS Temppiksen yläsalissa, torstaisin klo 17.50-18-35
Ada Rauhanoksa ja Elina From
Hinta 119€/kausi

SuperDance on suunnattu tanssista ja musiikkiliikunnasta pitäville, erityistä tukea tarvitseville n. 5-12-vuotiaille lapsille. Tunneilla tanssitaan monipuolisen musiikin tahdissa eri tanssityyleihin tutustuen. 

Alle 5-vuotiaille erityislapsille suosittelemme perheliikuntaryhmiämme. 

Lisätietoja ryhmistä: toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi