Erityisryhmät

Liikuntaa erityistä tukea tarvitseville

Keväällä 2022 järjestämme 2 pienryhmää erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Erityisliikuntamme kantaa ylpeänä nimeä Super-ryhmät ja tavoitteenamme on tarjota kaikille lapsille mahdollisuus kokea ihan superisti voimistelun iloa! Jokaiseen ryhmään otetaan mukaan max. 8 lasta. Olemme mukana Voimisteluliiton Erityistä VoiMaa-hankkeessa, jossa sitoudumme voimistelun monimuotoisuuden lisäämiseen! 

Kevätkauden kesto: 10.1.-15.5.2022
Ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa 7.12.2022 klo 12

Lisätietoja ryhmien toiminnasta ja varustuksesta löydät täältä.

Tunteja ei pidetä hiihtolomalla 21.-27.2., eikä pääsiäisenä 15.-18.4. eikä vappuna 30.4.-1.5.

Superit - tyttöjen ja nuorten naisten voimistelun erityisryhmä 
Askiston koululla, sunnuntaisin klo 17-17.55, Jonna Öhrnberg
Hinta 109€/kausi

Voimisteluryhmä Superit on suunnattu erityistä tukea tarvitseville tytöille ja nuorille naisille. Tunneilla harjoitellaan voimistelun ja liikkumisen perustaitoja, musiikkia mahdollisuuksien mukaan hyödyntäen. Tunneilla tutustutaan voimisteluvälineistä ainakin nauhaan, naruun, vanteeseen sekä palloon. Ryhmän tavoitteena on harjoitella hymyssä suin yhdessä toimien ja oman innostuksen mukaan myös esiintyä esim. seuran näytöksissä.

SuperTemppis - pienryhmä
VVS Temppiksellä, tiistaisin klo 18.10-18.55 (Huom. aika muuttunut syksystä!) Katariina Kuronen ja
Hinta 149€/kausi

SuperTemppis sopii kaikille tytöille ja pojille, joille harrastaminen isossa ryhmässä on jostain syystä liian haastavaa. Temppis-salimme tarjoaa liikkumiseen ja temppuiluun inspiroivaa välineistöä. Tunnilla harjoitellaan liikunnan perustaitoja, kuten esimerkiksi hyppäämistä, kuperkeikkoja ja roikkumista erilaisilla temppuradoilla. Lisäksi opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja välillä porukalla erilaisia pelejä pelaillen. Ryhmässä ei ole tarkkoja ikärajoja. Parhaiten Temppis toimii ehkä n. 5-10-vuotiaille, mutta myös tätä vanhemmat ovat tervetulleita. Tätä nuoremmille suosittelemme perheliikuntaryhmiämme. Jos ryhmään haluava lapsi ei sovi ilmoittautumisjärjestelmäämme asetettuun ikähaarukkaan, otathan yhteyttä toimistoomme. 

Lisätietoja ryhmistä: toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi