Erityisryhmät

Liikuntaa erityistä tukea tarvitseville

Syksyllä 2021 järjestämme 2 pienryhmää erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Erityisliikuntamme kantaa ylpeänä nimeä Super-ryhmät ja tavoitteenamme on tarjota kaikille lapsille mahdollisuus kokea ihan superisti voimistelun iloa! Jokaiseen ryhmään otetaan mukaan max. 8 lasta. Olemme mukana Voimisteluliiton Erityistä VoiMaa-hankkeessa, jossa sitoudumme voimistelun monimuotoisuuden lisäämiseen! 

Syyskauden kesto: 30.8.-13.12.2021
Ilmoittautuminen syyskaudelle alkaa 5.8. klo 10

Lisätietoja ryhmien toiminnasta ja varustuksesta löydät täältä.

Tunnit peruttu syyslomalla 18.-24.10.2021.

Superit - tyttöjen ja nuorten naisten voimistelun erityisryhmä 
Askiston koululla, sunnuntaisin klo 17-17.55, Jonna Öhrnberg
Hinta 109€/kausi

Voimisteluryhmä Superit on suunnattu erityistä tukea tarvitseville tytöille ja nuorille naisille. Tunneilla harjoitellaan voimistelun ja liikkumisen perustaitoja, musiikkia mahdollisuuksien mukaan hyödyntäen. Tunneilla tutustutaan voimisteluvälineistä ainakin nauhaan, naruun, vanteeseen sekä palloon. Ryhmän tavoitteena on harjoitella hymyssä suin yhdessä toimien ja oman innostuksen mukaan myös esiintyä esim. seuran näytöksissä.

SuperTemppis - pienryhmä
VVS Temppiksellä, tiistaisin klo 17.50-18.35 (ryhmä 1) Jonna Öhrnberg ja Esther Grönstrand
Hinta 149€/kausi

SuperTemppis sopii kaikille tytöille ja pojille, joille harrastaminen isossa ryhmässä on jostain syystä liian haastavaa. Temppis-salimme tarjoaa liikkumiseen ja temppuiluun inspiroivaa välineistöä. Tunnilla harjoitellaan liikunnan perustaitoja, kuten esimerkiksi hyppäämistä, kuperkeikkoja ja roikkumista erilaisilla temppuradoilla. Lisäksi opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja välillä porukalla erilaisia pelejä pelaillen. Ryhmässä ei ole tarkkoja ikärajoja. Parhaiten Temppis toimii ehkä n. 5-10-vuotiaille, mutta myös tätä vanhemmat ovat tervetulleita. Tätä nuoremmille suosittelemme perheliikuntaryhmiämme. Jos ryhmään haluava lapsi ei sovi ilmoittautumisjärjestelmäämme asetettuun ikähaarukkaan, otathan yhteyttä toimistoomme. 

Lisätietoja ryhmistä: toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi