Erityisryhmät

Liikuntaa erityistä tukea tarvitseville

Erityisliikunnan pienryhmämme kantavat ylpeänä nimeä Super-ryhmät ja tavoitteenamme on tarjota kaikille lapsille mahdollisuus kokea ihan superisti voimistelun ja liikunnan iloa! Super-ryhmämme sopivat lapsille, jotka syystä tai toisesta eivät sovi harrastamaan isoissa ryhmissä. Pienryhmään otetaan mukaan max. 8 lasta ja niissä on 2 ohjaajaa. 

Kevätkausi 15.1.-5.5.2024

SuperTemppis - pienryhmä 
VVS Temppiksellä, perjantaisin klo 18.20-19.05
Ellen Söderström ja Saga Peltokangas
Hinta 159€/kausi
Ilmoittaudu

SuperTemppis sopii kaikille tytöille ja pojille, joille harrastaminen isossa ryhmässä on jostain syystä liian haastavaa. Temppis-salimme tarjoaa liikkumiseen ja temppuiluun inspiroivaa välineistöä. Tunnilla harjoitellaan liikunnan perustaitoja, kuten esimerkiksi hyppäämistä, kuperkeikkoja ja roikkumista erilaisilla temppuradoilla. Lisäksi opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja välillä porukalla erilaisia pelejä pelaillen. Ryhmässä ei ole tarkkoja ikärajoja. Parhaiten Temppis toimii n. 5-10-vuotiaille, mutta myös tätä vanhemmat ovat tervetulleita. 

SuperDance - pienryhmä
Ylästön koululla, tiistaisin klo 18.40-19.25
Ellen Söderström ja Isabel Sullivan
Hinta 139€/kausi
Ilmoittaudu

SuperDance sopii musiikkiliikunnasta pitäville lapsille, joille harrastaminen isossa ryhmässä on jostain syystä haastavaa. SuperDance on tanssin ja musiikin ilotulitusta, jossa keho laitetaan liikkeelle erilaisin tanssityylein. Jokainen osaa ja saa tanssia!

Lisätietoja ryhmien toiminnasta ja varustuksesta löydät täältä.

Alle 5-vuotiaille erityislapsille suosittelemme perheliikuntaryhmiämme. 

Lisätietoja ryhmistä: toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi