Kausimaksut

Harrasteryhmien kausimaksu maksetaan syys- ja kevätkaudesta erikseen. Harrasteryhmissä kausimaksu maksetaan ryhmäkohtaisesti sen mukaan kuinka monta tuntia viikossa osallistuja valitsee. VVS jäsenmaksu (20-40€) sisältyy kausimaksuun.

Lapset ja nuoret  Voimistelu- ja tanssitunnit

• 109€ / kausi, yksi ryhmä viikossa koulujen ja päiväkotien saleissa, sekä Myyrmäen Urheilutalolla
  • 129€ / kausi, yksi ryhmä viikossa Hämeenkylän liikuntahallissa / kaikki Cheerdance ryhmät
  • 149€ / kausi, yksi ryhmä viikossa Temppiksellä

Mikäli jäsen osallistuu useampaan ryhmään viikossa, voi hän anoa paljousalennusta ottamalla yhteyttä VVS toimistoon; toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi.

Lasten ja nuorten kilpatoiminnan kilparyhmien hinta määräytyy harjoitusmäärän ja toiminnan mukaan. Pääset tutustumaan valmennusryhmien hintoihin täältä.

Perheliikunta

• 109€ /kausi/lapsi, yksi ryhmä viikossa koulujen saleissa
  • 149€ /kausi/lapsi, yksi ryhmä Temppiksellä iltaisin tai viikonloppuisin
  • 119€ /kausi/lapsi, yksi ryhmä viikossa Temppiksellä arkiaamupäivisin
  • Perheliikunnan sisaralennus: saman perheen toinen ja kolmas lapsi samassa perheliikuntaryhmässä -30€ perushinnasta

Aikuiset liikkuvat perhetunneilla maksutta omien lasten seurassa. Aikuisen tulee ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa itsensä perheliikunta-Aikuiset -ryhmään. Tällöin aikuinen liittyy seuran jäseneksi. Aikuisen jäsenmaksu sisältyy perheliikunnan hintaan.

Aikuiset

RAJATON

• PäiväRajaton - 159€ /kausi (aamu- ja päivätunnit arkisin ennen klo 16:00)
  • IltaRajaton - 159€ /kausi (klo 16:00 jälkeiset tunnit arkisin ja viikonlopun tunnit + to aamujooga)
  • Rajaton - 199€ /kausi (kaikki aikuisliikunnan tunnit, paitsi erillismaksulliset)

RAJATTOMALLA saa käydä rajoituksetta aikuisten kuntoliikuntatunneilla. Eläkeläiset (1956 ja aiemmin syntyneet) saavat kaikista RAJATON-korteista -20€ alennuksen.

Lisäksi RAJATON-kortilla saa -50% alennuksen Fit KivaSalin (VVS kuntosali) normaalihintaisista kuntoiluista. FIt kivasalin hinnat löytyy täältä.

RYHMÄMAKSU / KERTAKORTIT

• 109€ /kausi, yksi ryhmä viikossa
  • 9€, kertamaksu varaaheti.fi palvelusta
  • 63€ /kausi, Vantaan kaupungin yhteistyökurssit
    • Miesten kuntosähly (ti/Kaivoksela)
    • Pilates (ti/Rajatorppa)
    • Kuntojumppa (ti/Liesikujan tanssisali)
    • Reisi-vatsa-pakara (ti/Liesikujan tanssisali)
  • 149€ /kausi, Seiso käsilläsi -ryhmä

Ryhmämaksu sopii sinulle, jos käyt vain yhdellä tietyllä tunnilla/viikko. Jos maksat vain ryhmämaksun, tulee sinun ilmoittautua ko. ryhmään sähköisesti. Kaikkiin ryhmäliikunnan ryhmiin pääsee myös Rajaton-rannekkeella. Tällöin ilmoittaudutaan vain Rajaton-ryhmään, ei ryhmäkohtaisesti! Kaudella 2021-2022 kaikkien tulee ilmoittautua jokaiselle tunnille varaaheti.fi/vvs palvelun kautta.

Aikuisten Tanssillisen voimistelun ryhmien hinta määräytyy harjoitusmäärän ja toiminnan mukaan.

• 175€ /kausi, Ajattomat Jr (2h/vko)
  • 175€ /kausi, Saaga (2h/vko)
  • 275€ /kausi, Ajattomat (4h/vko), 175€ /kausi (2h/vko)

Meillä käy maksuvälineenä myös Virikeseteli, Smartum, Sporttipassi, EazyBreak, e-passi, OmaKunto, Tyky sekä Edenred.