Kausimaksut

Harrasteryhmien kausimaksu maksetaan syys- ja kevätkaudesta erikseen. Harrasteryhmissä kausimaksu maksetaan ryhmäkohtaisesti sen mukaan kuinka monta tuntia viikossa osallistuja valitsee. VVS jäsenmaksu (20-40€) sisältyy kausimaksuun.

Lapset ja nuoret  Voimistelu- ja tanssitunnit

• 105€ /kausi, yksi ryhmä viikossa koulujen ja päiväkotien saleissa, sekä Myyrmäen Urheilutalolla
  • 129€ /kausi, yksi ryhmä viikossa Hämeenkylän liikuntahallissa
  • 149€ /kausi, yksi ryhmä viikossa Temppiksellä

Mikäli jäsen osallistuu useampaan ryhmään viikossa, voi hän anoa paljousalennusta ottamalla yhteyttä VVS toimistoon; toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi.

Lasten ja nuorten kilpatoiminnan avoimien voimisteluryhmien hinta määräytyy harjoitusmäärän ja toiminnan mukaan. Pääset tutustumaan valmennusryhmien hintoihin täältä.

Perheliikunta

• 105€ /kausi/lapsi, yksi ryhmä viikossa koulujen saleissa
  • 129€ / kausi/lapsi, yksi ryhmä viikossa Hämeenkylän liikuntahallissa
  • 149€ /kausi/lapsi, yksi ryhmä Temppiksellä iltaisin tai viikonloppuisin
  • 109€ /kausi/lapsi, yksi ryhmä viikossa Temppiksellä arkiaamupäivisin
  • Perheliikunnan sisaralennus: saman perheen toinen ja kolmas lapsi samassa perheliikuntaryhmässä -30€ perushinnasta

Aikuiset liikkuvat perhetunneilla maksutta omien lasten seurassa. Aikuisen tulee ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa itsensä perheliikunta-Aikuiset -ryhmään. Tällöin aikuinen liittyy seuran jäseneksi. Aikuisen jäsenmaksu sisältyy perheliikunnan hintaan.

Aikuiset

• 159€ /kausi, Rajaton-ranneke
  • 139€ /kausi, Rajaton-ranneke - Eläkeläiset (1957 ja aiemmin syntyneet)
  • 209€ /kausi, KivaRajaton

RAJATON-rannekkeella saa käydä rajoituksetta aikuisten Rajaton-kuntoliikuntatunneilla. KIVARAJATON-rannekkeella saa käydä koko kauden rajattomasti sekä Rajaton ryhmäliikuntatunneilla että KivaSalilla (VVS kuntosali)

• 105€ /kausi, yksi ryhmä viikossa
  • 90€, 10-kerran kortti
  • 60€ /kausi, Vantaan kaupungin yhteistyökurssit
    • Miesten kuntosähly (ti/Kaivoksela)
    • Pilates (ti/Rajatorppa)
    • Kuntojumppa (to/Kilteri)
    • Reisi-vatsa-pakara (to/Kilteri)

Ryhmämaksu sopii sinulle, jos käyt vain yhdellä tietyllä tunnilla/viikko. Jos maksat vain ryhmämaksun, tulee sinun ilmoittautua ko. ryhmään sähköisesti. Kaikkiin ryhmäliikunnan ryhmiin pääsee myös Rajaton-rannekkeella. Tällöin ilmoittaudutaan vain Rajaton-ryhmään, ei tuntikohtaisesti!

Aikuisten Tanssillisen voimistelun ryhmien hinta määräytyy harjoitusmäärän ja toiminnan mukaan.

• 175€ /kausi, Ajattomat Jr (2h/vko)
  • 175€ /kausi, Saaga (2h/vko)
  • 275€ /kausi, Ajattomat (4h/vko), 175€ /kausi (2h/vko)

Meillä käy maksuvälineenä myös Virikeseteli, Smartum, Sporttipassi, EazyBreak, e-passi, OmaKunto, Tyky sekä Edenred.