Kausimaksut

Harrasteryhmien kausimaksu maksetaan syys- ja kevätkaudesta erikseen. Harrasteryhmissä kausimaksu maksetaan ryhmäkohtaisesti sen mukaan kuinka monta tuntia viikossa osallistuja valitsee. VVS jäsenmaksu (20-40€) sisältyy kausimaksuun.

Perheliikunta

• 95€ /kausi/lapsi, yksi ryhmä viikossa muualla kuin Temppiksellä. Saman perheen toinen ja kolmas lapsi maksavat samaan ryhmään vain 65€ /kausi
  • 129€ /kausi/lapsi, yksi ryhmä viikossa muualla kuin Temppiksellä. Saman perheen toinen ja kolmas lapsi maksavat samaan ryhmään 99€ /kausi

Aikuiset liikkuvat perhetunneilla maksutta omien lasten seurassa. Aikuisen tulee ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa itsensä perheliikunta-Aikuiset -ryhmään. Tällöin aikuinen liittyy seuran jäseneksi. Aikuisen jäsenmaksu sisältyy perheliikunnan hintaan.

Lapset ja nuoret - Voimistelu- ja tanssitunnit

• 95€ /kausi, yksi ryhmä viikossa muualla kuin Temppiksellä
  • 129€ /kausi, yksi ryhmä viikossa Temppiksellä

Mikäli jäsen osallistuu useampaan ryhmään viikossa, voi hän anoa paljousalennusta ottamalla yhteyttä VVS toimistoon; toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi.

Lasten ja nuorten kilpatoiminnan avoimien voimisteluryhmien hinta määräytyy harjoitusmäärän ja toiminnan mukaan. Pääset tutustumaan niihin täältä.

Iltapäivätoiminta

• After School Temppis: 129€/kausi, 45€/10x, 5€/kerta
  • Youth Gym, nuorten kuntosali: 5€/kerta, 45€/10x kortti (lisäksi 15€ kulkuoikeus KivaSalille)

Aikuiset

• 149€ /kausi, Rajaton-ranneke
  • 129€ /kausi, Rajaton-ranneke - Eläkeläiset
  • 199€ /kausi, KivaRajaton

RAJATON-rannekkeella saa käydä rajoituksetta aikuisten Rajaton-kuntoliikuntatunneilla. KIVARAJATON-rannekkeella saa käydä koko kauden rajattomasti sekä Rajaton ryhmäliikuntatunneilla että KivaSalilla (VVS kuntosali)

• 90€ /kausi, yksi ryhmä viikossa
  • 90€, 10-kerran kortti

Ryhmämaksu sopii sinulle, jos käyt vain yhdellä tietyllä tunnilla/viikko. Jos maksat vain ryhmämaksun, tulee sinun ilmoittautua ko. ryhmään sähköisesti. Kaikkiin ryhmäliikunnan ryhmiin pääsee myös Rajaton-rannekkeella. Tällöin ilmoittaudutaan vain Rajaton-ryhmään, ei tuntikohtaisesti!

Aikuisten kilpatoimintaa harjoittavien voimisteluryhmien hinta määräytyy harjoitusmäärän ja toiminnan mukaan.

• 125€ /kausi, Ajattomat Jr (2h/vko)
  • 125€ /kausi, Saaga (2h/vko)
  • 200€ /kausi, Ajattomat (4h/vko)
  • 50€ /kausi, Vantaan kaupungin yhteistyökurssit
    • Miesten kuntosähly (ti/Kaivoksela)
    • Pilates (ti/Rajatorppa)
    • Kuntojumppa (to/Kilteri)
    • Reisi-vatsa-pakara (to/Kilteri)

Meillä käy maksuvälineenä myös Virikeseteli, Smartum, Sporttipassi, EazyBreak, e-passi, OmaKunto, Tyky sekä Edenred.