Aikuisten tuntikuvaukset


Body Boost + venyttely

Core&Kehonhuolto
Palauttavalla tunnilla vahvistetaan keskivartalon lihksia sekä harjoitetaan kehonhallintaa. Kehoa huolletaan monipuolisin liikkuvuutta ylläitävin harjoittein kiinnittämällä erityistä huomiota selän hyvinvointiin sekä istumätyöläisen yleisiin ongelmakohtiin , niska-hartiaseutuun sekä lonkkiin. Oma jumppamatto mukaan! Tunti pidetään ensisijaisesti ulkona Vetokannaksella. Huonolla säällä VVS Temppiksellä.

HIIT

Kahvakuula
Tunnilla tehdään kahvakuulan kanssa monipuolista treeniä, joka kehittää voimaa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Ota mukaan oma kuula tai tule hyvissä ajoin ennen tuntia lainaamaan kuula KivaSalilta. Tunti pidetään ensisijaisesti ulkona Vetokannaksella. Huonolla säällä VVS Temppiksellä.

Kuntojumppa + venyttely
Monipuolisen musiikin tahtiin tehtävä keskiraskas perusjumppa, jossa askellus- ja lihaskunto-osiot vaihtelevat. 75 minuutin tunti sisältää 15 minuutin venyttelyt. Tunti pidetään ensisijaisesti ulkona Vetokannaksella. Oma jumppamatto mukaan! Huonolla säällä VVS Temppiksellä.

Pilates
Tunnilla tutustutaan haastavan ja mielenkiintoisen kehonhallintatekniikan saloihin. Kauden aikana kehitetään monipuolisin harjoittein voimaa ja liikkuvuutta, tavoitteena hyvä ryhti ja lihastasapaino sekä syvien lihasten aktivointi. Tunnilla liikkeet tehdään noudattaen pilateksen keskeisiä periaatteita: 1. Hallinta 2. Keskittyminen 3. Keskivartalon syvien lihasten tuki 4. Hengitys 5. Tarkkuus 6. Liikkeen virtaus. Tunnit soveltuvat kaikille lajista kiinnostuneille, aloittelijoille sekä pidempään harrastaneille. 

Rivitanssi
Tunnilla tehdään perustason koreografioita. Musiikkina esim. kantri, valssi, cha-cha, tango, mambo, foksi, rock yms. Tunnilla voi tanssia oman kuntonsa mukaan ja vaikka istahtaa välillä hetkeksi vain nauttimaan musiikista. Kuntorivitanssi kehittää tasapainoa ja motoriikkaa sekä parantaa keskittymiskykyä ja muistia huomioiden samalla seniori-ikäisen mahdolliset liikuntarajoitteet. Sykettä nostavia reippaampia tansseja ei ole unohdettu.  Paria ei tarvita.

Tanssitreeni

TanVon perustreeni
Tunti on avoin sekä tanssillisen voimistelun harrastajille että voimistelusta kiinnostuneille kuntoilijoille. Tunnilla harjoitellaan tanssillisen voimistelun perusteita ja tekniikoita, lihaskuntoa ja liikkuvuutta unohtamatta.

Vaihtuva teematunti
Tiistaiaamun tunnilla treenimuoto vaihtelee. Ryhmä kokoontuu temppiksellä, liikkuu ulkona tai sisällä, musiikin tahtiin tai ilman. Tarkka viikkoaikataulu julkaistaan kesäkauden alkaessa.

Zumba Gold
Zumba Gold®-tunnilla liikutaan lattarirytmien ja maailman musiikin tahdissa hauskasti ja innostavasti. Tunti on hieman normaalia zumbaa rauhallisempi, sopii erinomaisesti myös ikääntyville. Tanssillinen iloinen pläjäys, jossa hiki nousee otsalle ja hymy huulille.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠