Koronan vaikutukset maksuihin

Päivitetty 4.8.2021

Koronatakuu - Harrasteryhmien toiminnan keskeytyminen

Epävarman kevään koronatilanteen vuoksi, meillä on syyskaudella 2021 voimassa koronatakuu!

Koronatakuu - harrasteryhmien toiminnan keskeytyminen

Mikäli Vantaan Voimisteluseura peruu tai keskeyttää ryhmän toiminnan koronan takia, ja keskeytys kestää yli 14 vrk, hyvittää seura jäsenelle kausimaksusta keskeytyksen kestoa vastaavan ajan kauden päätteeksi. Jäsenmaksun osuutta ei huomioida mahdollisissa hyvitysmaksuissa.

Mikäli ryhmäläinen jää itsenäisesti pois koronaan sairastumisesta johtuen, maksut veloitetaan normaaliseti (ei palautuksia). Kuitenkin mikäli koronasta johtuva poisjäänti kestää yli 14vrk, niin silloin hyvitämme tämän jälkeisen ajan sairastodistusta vastaan.

Poikkeuksena kauden aloitus; mikäli syyskautta 2021 ei saada käynnistettyä koronan takia ajallaan, ei omavastuuosuutta peritä. Toivomme, että jäsenet maksavat maksunsa laskun eräpäivään mennessä.

Mahdolliset hyvitykset maksetaan kauden loppuun mennessä ja ne tulee ilmoittaa VVS hyvityslomakkeen kautta kauden loppuun mennessä. Sähköpostitse lähetettyjä hyvityspyyntöjä ei huomioida. Pyrimme tällä välttämään sähköpostimme ruuhkautumista.

Lasten harrasteryhmien hyvitykset menevät korvaustaulukkomme mukaan niin, että hyvitäme ao.summan / koronataukoviikko.
Temppis 9€/viikko, Hämeenkylän liikuntahalli 8€/viikko, Muut salit 6€/viikko.

Liikuntaetuuksilla maksettuja kausimaksuja emme voi palauttaa, vaan ne siirretään etuuksiin tulevalle toimintakaudelle hyödynnettäväksi alla olevan taulkon mukaisesti.

Korvaukset keskeytystilanteessa (harraste: lapset ja aikuiset)
Lasten ja nuorten harrasteryhmät (1x vko)Hyvitys (€) /vko
VVS Temppis8€
Hämeenkylän liikuntahalli7€
Muut koulut6€
Aikuisten harrastetoimintaHyvitys (€) /vko
Ryhmäkohtainen maksu 1x vko5,5€/109€ ryhmät
3€/63€ ryhmät
Rajaton rannekkeelliset8€
Rajaton ranneke (eläkeläiset)7€

Sairastuminen

Tunneille ei saa osallistua jos oireita, matalalla kynnyksellä pitää jaädä kotiin. Sama ohjeistus on myös ohjaajille ja valmentajille. Ohjaajien sairastapauksissa pyrimme järjestämään korvaavat ohjaajat, mutta toivomme ymmärrystä mahdollisiin peruutuksiin koronatilanne huomioiden.

Sairastelujakson jälkeen kaikkien tartuntatautien osalta pyydämme voimistelijoita noudattamaan THL:n ohjeistusta, eli pitämään vähintään kaksi täysin oireetonta päivää (2vrk) ennen salille ja tunneille paluuta.

Valmennusryhmien osalta pyrimme korvaamaan ja tarjoamaan mahdollisen keskeytyksen ajalle tunnit ensisijaisesti etänä, jolloin ei tunteja hyvitetä. Valmennusryhmien korvauskäytännöistä voit lukea lisää täältä.