Koronan vaikutukset maksuihin

Päivitetty 7.1.2020

Koronatakuu - Harrasteryhmien toiminnan keskeytyminen

Mikäli Vantaan Voimisteluseura peruu tai keskeyttää ryhmän toiminnan koronan takia, ja keskeytys kestää yli 14 vrk, hyvittää seura jäsenelle kausimaksusta keskeytyksen kestoa vastaavan ajan kauden päätteeksi. Jäsenmaksun osuutta ei huomioida mahdollisissa hyvitysmaksuissa. Poikkeuksena kauden aloitus; mikäli kevätkautta 2021 ei saada käynnistettyä koronan takia ajallaan, ei omavastuuosuutta peritä. Toivomme, että jäsenet maksavat maksunsa vasta laskun eräpäivänä tai yleisten rajoitusten varmistuessa sellaiseksi, että harrastustoiminta on mahdollista.

Mikäli ryhmäläinen jää itsenäisesti pois koronaan sairastumisesta johtuen, maksut veloitetaan normaaliseti (ei palautuksia). Kuitenkin mikäli koronasta johtuva poisjäänti kestää yli 14vrk, niin silloin hyvitämme tämän jälkeisen ajan sairastodistusta vastaan. 

Mahdolliset hyvitykset maksetaan kauden loppuun mennessä ja ne tulee ilmoittaa VVS hyvityslomakkeen kautta 1kaden loppuun mennessä. Sähköpostitse lähetettyjä hyvityspyyntöjä ei huomioida. Pyrimme tällä välttämään sähköpostimme ruuhkautumista. 

Liikuntaetuuksilla maksettuja kausimaksuja emme voi palauttaa, vaan ne siirretään etuuksiin tulevalle toimintakaudelle hyödynnettäväksi alla olevan taulkon mukaisesti. 

Korvaukset keskeytystilanteessa (harraste: lapset ja aikuiset)
Lasten ja nuorten harrasteryhmät (1x vko)Hyvitys (€) /vko
VVS Temppis9€
Hämeenkylän liikuntahalli8€
Muut koulut6€
Aikuisten harrastetoimintaHyvitys (€) /vko
Ryhmäkohtainen maksu 1x vko5,5€/105€ ryhmät
3€/60€ ryhmät
Rajaton rannekkeelliset9€ 
Rajaton ranneke (eläkeläiset)8€

Sairastuminen

Tunneille ei saa osallistua jos oireita, matalalla kynnyksellä pitää jaädä kotiin. Sama ohjeistus on myös ohjaajille ja valmentajille. Ohjaajien sairastapauksissa pyrimme järjestämään korvaavat ohjaajat, mutta toivomme ymmärrystä mahdollisiin peruutuksiin koronatilanne huomioiden.

Sairastelujakson jälkeen kaikkien tartuntatautien osalta pyydämme voimistelijoita noudattamaan THL:n ohjeistusta, eli pitämään vähintään kaksi täysin oireetonta päivää (2vrk) ennen salille ja tunneille paluuta.

Valmennusryhmien osalta pyrimme korvaamaan ja tarjoamaan mahdollisen keskeytyksen ajalle tunnit ensisijaisesti etänä, jolloin ei tunteja hyvitetä. Valmennusryhmien korvauskäytännöistä voit lukea lisää täältä.

Esimerkki 1
VVS keskeyttää ryhmän toiminnan kahdeksi viikoksi Telinetemppisryhmän tunnilla tapahtuneen korona altistumistapauksen vuoksi, korvataan kaikille ryhmän jäsenille 18€. Hyvitys laitetaan jäsentietopalveluumme henkilön etuuksiin tai maksetaan rahana jäsenen tilille, jäsenen toiveesta riippuen. Hyvitys maksetaan koronahyvitys lomakkeen perusteella, eli se tulee olla täytettynä. 

Esimerkki 2
Voimistelija A jää pois ryhmän toiminnan koronatartunnan vuoksi, eikä ole altistanut muuta ryhmää. Voimistelija A joutuu olemaan pois Hämeenkylän temppuryhmän toiminnasta yhteensä viisi viikkoa. Voimistelija A täyttää koronakorvaus lomakkeen, ja VVS hyvittää Voimistelijalle 24€ kauden loppuun mennessä. 

Lapset ja nuoret kevät 2020 jäsenet

Hyvityksenä keskeytyneestä kevätkaudesta, hyvitämme kaikille kevätkauden 2020 lasten ja nuorten harrastejäsenille 20€ syyskauden ryhmämaksusta.