Lapset ja nuoret

VVS tarjoaa iloa ja elämyksiä voimistelun parissa. Tarjoamme monipuolisia liikuntatunteja eri ikäisille lapsille. Lasten ja nuorten tunnit on suunniteltu tukemaan lasten liikunnallista kehitystä ja ne luovat pohjan liikunnalliseen lapsuuteen.

Tarjolla on perusvoimistelua, erilaisia tanssitunteja, temppuilua, telinevoimistelua, akrobatiaa ja parkouria. Kilpalajiemme, joukkuevoimistelu, kilpa-aerobicin ja tanssillisen voimistelun avoimet kilparyhmät kutsuvat myös mukaan eri ikäisiä uusia harrastajia.

Lasten perusvoimistelutuntimme kantavat nimeä Kipinävoimistelu. Kipinävoimistelut ovat Voimisteluliiton Voimistelukoulu-konseptin mukaisia ryhmiä ja niissä käytetään Voimistelukoulupassia.

Kaudella 2022-2023 Cheerdancetoimintamme vahvistuu ja tarjolla on sekä kerran, että kaksi kertaa viikossa harjoittelevia ryhmiä koululaisille. Perheliikunnan uutuustuntimme on perusliikuntataitoihin keskittyvä Perheliikkari, jota on tarjolla kaksi ryhmää viikossa. VVS Temppiksellä on uutuutena tarjossa sirkustelua akrobatiaan yhdistelevät PerheSirkusTemppis ja AkroSirkusTemppis. 

Kevätkausi 9.1.-30.4.2023
Ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa to 8.12. klo 12 MyClubissa.

Ei tunteja hiihtolomalla 20.-26.2.
Ei tunteja pääsiäisenä pe-ma 7.-10.4.
Huom! kiirastorstaina 6.4. tunnit pidetään normaalisti

Lisätietoja ryhmien toiminnasta ja varustuksesta löydät täältä.