Lapset ja nuoret

Meille on tärkeää laadukas harrastaminen. Laadukkaan voimistelun tunnusmerkkeinä ovat koulutetut ohjaajat ja valmentajat sekä suunnitellut harjoitukset, jotka tukevat lasten fyysistä ja psyykkistä kasvua sekä kehitystä. Lasten voimistelussa näkyy ILO eli innostus, laatu ja onnistumiset yhdessä.

VVS tarjoaa iloa ja elämyksiä voimistelun parissa. Tarjoamme monipuolisia liikuntatunteja eri ikäisille lapsille. Tunteja on eri puolilla Länsi-Vantaata. Lasten ja nuorten tunnit on suunniteltu tukemaan lasten liikunnallista kehitystä ja ne luovat pohjan liikunnalliseen lapsuuteen.

Lasten perusvoimistelutuntimme kantavat nimeä Kipinävoimistelu. Kipinävoimistelut ovat Voimisteluliiton Voimistelukoulu-konseptin mukaisia ryhmiä ja niissä käytetään Voimistelukoulupassia. Perusvoimistelun lisäksi tarjolla on erilaisia tanssitunteja, temppuilua, telinevoimistelua, akrobatiaa ja parkouria. 

Voimistelukoulu -konseptin mukaisesti Kipinävoimistelu on iloista voimistelua. Tavoitteena on lasten koordinaation, tasapainon, liikkuvuuden ja perusvoiman kehittäminen voimistelullisin keinoin sekä liikunnallisten elämyksien tarjoaminen. Voimistelukoulu -konseptin mukaisesti Kipinävoimistelusta voikin ponnistaa juuri omannäköiselle liikkujan ja voimistelijan polulle. 

Lasten laadukas voimistelu -video

Lasten laadukas voimistelu

Voimistelukoulu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kilpalajiemme, joukkuevoimistelu, kilpa-aerobicin ja tanssillisen voimistelun harrasteryhmät kutsuvat myös mukaan eri ikäisiä uusia harrastajia.

Lisätietoja ryhmien toiminnasta ja varustuksesta löydät täältä.