Toimintaperiaatteemme

Otamme toiminnassamme huomioon koronatilanteen tuomat rajoitukset ja turvallisuuden. Pääset tutustumaan turvallisuusohjeisiimme tarkemmin täältä

Kokeilumahdollisuus ja osallistumisen peruminen

Harrastuksen voi peruuttaa maksutta yhden kokeilukerran jälkeen. Lasku tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä. Kaikki laskumme ovat perintäkelpoisia.

Mahdollinen peruutus on tehtävä jäsenrekisterissä poistamalla itsensä ko. ryhmästä tai ilmoitettava toimistolle kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi tai puhelimitse numeroon 040 763 8995 viimeistään laskun eräpäivänä.

Muussa tapauksessa asiakas on velvollinen suorittamaan maksun, vaikka lopettaisi ryhmässä käymisen. Maksettuja harrastemaksuja ei palauteta.

Laskutus

Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmiin osallistuminen edellyttää laskun maksamista eräpäivään mennessä. Laskut näkyvät myös jäsenrekisterissä voimistelijan tiedoissa, josta ne voi tarvittaessa tulostaa. Muistutuslasku lähetetään sähköpostitse. Kaikki maksamattomat laskut toimitetaan perintätoimiston käsiteltäväksi. VVS jäsenmaksu sisältyy kausimaksuun. 

Jos ryhmän osallistujamäärä jää alle kahdeksan voimistelijan, voidaan ryhmä perua, jolloin maksu palautetaan. Tällöin mahdollisessa palautuksessa huomioidaan jo toteutuneet toimintakerrat. Seura on yhteydessä ryhmän voimistelijoihin sähköpostilla, mikäli näin tapahtuu.

Kaikki laskut ja niiden tiedot näkyvät voimistelijan tiedoissa Jäsentiedossa Laskut - välilehdeltä.

Yhteystiedot

Keräämme jäseniltä vain toiminnamme kannalta oleellisia henkilötietoja. Tarkempaan tietosuojaselosteeseemme pääset tutustumaanTÄÄLTÄ.

Mikäli teillä on kysyttävää tunteihin tms. liittyen, otattehan rohkeasti yhteyttä seuramme toimistoon 

Laskutusasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen laskutus@vantaanvoimisteluseura.fi.