Ilmoittautuminen

 

 

ILMOITTAUTUMISAIKATAULU

Rekisteröityminenavoinna koko ajan

Kevään 2019 tunneille ilmoittautuminen

Kaikki ryhmät

 

 

ke 21.11. klo 9.00

 

 

VVS:n tunneille ilmoittaudutaan Internetissä Jäsentieto-ohjelmalla. Jäseneksi rekisteröityminen on avoinna koko ajan ja tunnit ovat nähtävissä jäsenrekisterissä ilmoittautumisen alkaessa. 

Kun olet rekisteröitynyt Jäsentietopalvelun käyttäjäksi, voit tarkastella ja muuttaa omia tietojasi, ilmoittautua tunneille tai poistaa osallistumisesi ryhmistä. Jäsenmaksut ja valmennusryhmien maksut lähetetään sähköpostitse tämän ohjelman avulla. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, maksut lähetetään postitse ja loppusummaan lisätään toimituskulut (10 eur).

RYHMIEN IKÄRAJAT

Ryhmien ikärajat ovat pääsääntöisesti suuntaa-antavia. Useimpiin ryhmiin voi ilmoittautua +/- 1 vuoden periaatteella, esim 10-12 -vuotiaiden ryhmään voi ilmoittautua tänä vuonna 9, 10, 11, 12 tai 13 vuotta täyttävät. Kaikkein pienimpien ryhmissä alaikärajat ovat tiukempia, esim 3-4 -vuotiaiden ryhmiin pääsee syksyllä mukaan sinä vuonna 3 täyttävät lapset. Ilmoittautumispalvelussa näkyy käyttäjälle lähtökohtaisesti vain ne ryhmät, joihin hän iän puolesta voi ilmoittautua. Ikärajoista voidaan poiketa tapauskohtaisesti hyvän syyn takia. Tarvittaessa ota yhteyttä seuran toimistoon. 

MUUTOKSET RYHMISSÄ

Ryhmien minimiosallistujamäärä on pääsääntöisesti 8 henkilöä. Tätä pienempiä ryhmiä ei aloiteta tai ne voidaan peruuttaa tai yhdistää toiseen ryhmään kesken kauden. Mahdollisissa muutostapauksissa seurasta ollaan yhteydessä ko ryhmän osallistujiin. Maksupalautuksista sovitaan tapauskohtaisesti. 

Kauden aikana saattaa tunteihin tulla peruutuksia sekä ulkopuolisista että seurasta riippuvista syistä. Seura ei ole vastuullinen korvaamaan peruuntuneita tunteja. Pyrkimyksemme on kuitenkin pystyä tarjoamaan korvaava vaihtoehto peruuntuneille tunneille.

 

 

Jäsentieto-palvelun käyttöohjeet:

 

1) Käyttäjäksi rekisteröityminen

Rekisteröidy käyttäjäksi valitsemalla Jäsentietopalvelun sisäänkirjautuminen-sivulta kohta ”Rekisteröinti”. Rekisteröitymisen jälkeen näet ruudulla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Ohjelma lähettää käyttäjätunnuksesi ja salasanasi myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Huom. Alle 18-vuotias ei voi rekisteröityä itse, vaan huoltajan tulee rekisteröityä ensin. Sen jälkeen hänen on sisäänkirjauduttava palveluun ja liitettävä lapsi alikäyttäjäkseen ”Omat tiedot” -sivulla olevasta ”Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi” -linkistä. Laita lapsen tietoihin vanhemman sähköpostiosoite ja lisätiedot-kenttään huoltajan yhteystiedot (nimi ja puhelinnumero).

Jos olet jo rekisteröitynyt jäseneksi ja unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen vaan

  • valitse sisäänkirjautuminen-sivulta linkki: ”Unohditko salasanan?” tai
  • ota yhteyttä toimistoon

2) Tunneille ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tunneille täyttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi sisäänkirjautuminen-sivulla. Kirjautumisen jälkeen valitse kohta ”Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen”. Noudata ohjeita tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Mikäli olet rekisteröinyt alaisuuteesi useita käyttäjiä, valitse ilmoitettavan käyttäjän nimi valikosta ennen liikuntaryhmän valitsemista. Jos valitsemasi ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Kun ryhmästä vapautuu paikka, saat sähköpostiisi tiedon ryhmään siirtymisestä.

Huom. Järjestelmä laskee eläkeläisalennuksen automaattisesti kaikille 63 vuotta täyttäneille

 

Ilmoittautumisesta tulee sähköpostiin ilmoittautumisvahvistus ja lasku erillisinä sähköposteina. Jos et saa vahvistusta ja laskua, tarkista sähköpostisi roskaposti-kansio, jonne viestit ovat saattaneet päätyä. Mikäli et ole lainkaan saanut sähköposteja, on todennäköistä, että sähköpostiosoite on virheellinen ilmoittautumispalvelussa. Voit tarkistaa sähköpostiosoitteen ilmoittautumispalvelusta. Kaikki laskut löytyvät myös ilmoittautumispalvelusta kohdasta Omat tiedot. 

Ongelmatilanteissa ota yhteys seuran toimistolle toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi