Maksut ja vakuutukset

KAUSIMAKSUN SUORITTAMINEN

Lasku tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Maksettua harjoitusmaksua ei palauteta osallistujan lopettaessa kesken kauden. Erittäin perustelluista syistä voimme palauttaa harjoitusmaksun ja veloitamme siitä tällöin 10€ toimisto- ja pankkikuluja. Aloittaessaan ryhmässä osallistuja vie paikan joltain muulta liikkujalta. 

Käytäthän viitenumeroa maksaessasi, vain näin varmistamme, että maksu kohdistuu oikealle laskulle. 

Otattehan ystävällisesti yhteyttä laskutus@vantaanvoimisteluseura.fi, mikäli ette ole saaneet laskua tai siinä on epäselvyyksiä!

Ilmoittautumisen yhteydessä luodaan lasku, joka lähetetään jäsenen sähköpostiin. Useamman kerran viikossa harjoittelevien ryhmien kausimaksu on jaettu useampaan erään, ja kaikki laskuerät toimitetaan sähköpostilla kerralla ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsentieto-palvelussa (ilmoittautumisjärjestelmä) voit itse tulostaa laskuja sekä seurata laskutustilannetta kauden aikana. 

Lasku maksetaan tilisiirtona tai vaihtoehtoisesti käteisellä seuran toimistolla. Huomioithan, että ohjaajat saleilla eivät ota vastaan maksusuorituksia.

 

KOKEILUMAHDOLLISUUS JA OSALLISTUMISEN PERUMINEN

Ennen laskun eräpäivää liikuntaryhmiä on mahdollisuus kokeilla kaksi kertaa maksutta. Mahdollinen peruutus on tehtävä jäsenrekisterissä poistamalla itsensä ko ryhmästä tai ilmoitettava toimistolle kirjallisesti osoitteeseen toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi tai puhelimitse numeroon 040 763 8995 viimeistään laskun eräpäivänä. Muussa tapauksessa asiakas on velvollinen suorittamaan maksun, vaikka lopettaisi ryhmässä käymisen. Maksujen perinnän hoitaa Suomen Perintätoimisto Oy. 

Mikäli jäsen peruu vain osan ryhmistä, joihin on ilmoittautunut, voi laskun maksaa eräpäivänä vähentämällä siitä itse peruutettujen ryhmien osuuden. Pelkkä laskun loppusumman muuttaminen ei kuitenkaan kelpaa peruutukseksi.

 

MUUTOKSET RYHMISSÄ

Ryhmien minimiosallistujamäärä on pääsääntöisesti 8 henkilöä. Tätä pienempiä ryhmiä ei aloiteta tai ne voidaan peruuttaa tai yhdistää toiseen ryhmään kesken kauden. Mahdollisissa muutostapauksissa seurasta ollaan yhteydessä ko ryhmän osallistujiin. Maksupalautuksista sovitaan tapauskohtaisesti. 

Kauden aikana saattaa tunteihin tulla peruutuksia sekä ulkopuolisista että seurasta riippuvista syistä. Seura ei ole vastuullinen korvaamaan peruuntuneita tunteja. Pyrkimyksemme on kuitenkin pystyä tarjoamaan korvaava vaihtoehto peruuntuneille tunneille.

 

SPORTTIPASSI, SMARTUM LIIKUNTASETELIT JA VIRIKESETELIT MAKSUVÄLINEENÄ

Sporttipassi, Smartum liikuntasetelit (à 4 €) ja kulttuurisetelit (5 €) sekä Luottokunnan Virikesetelit (5 €) käyvät meillä maksuvälineenä. Kausimaksuun sisältyvä jäsenmaksun osuus (aikuisilla 20 €) tulee kuitenkin suorittaa joko käteisenä tai erillisenä tilisiirtona (verottajan ohjeistus). Mikäli haluat maksaa kauden maksun liikuntaseteleillä, ilmoittaudu tunneille normaalisti ja suorita maksu ennen laskusi eräpäivää seuran toimistolla os. Vetokuja 1B.

Voit maksaa Sporttipassilla saamanne laskun (- jäsenmaksu osuus) sporttipassin verkkopalvelussa www.sporttipassi.fi tai tulla toimistollemme maksamaan.

HUOM! Etu on tarkoitettu työntekijän oman aktiiviliikunnan tukemiseen. Liikuntaseteleillä ei voi maksaa esimerkiksi lasten tunteja.

Meillä on toimistolla käytössä maksupääte. Maksuvälineinä käyvät pankki/luottokortit (ei Diners club). Myös Smartum sirukortilla voi maksaa. 

KERTALIPUT

Aikuisten Rajaton-tunneille on kaudella 2018-2019 mahdollista osallistua myös kertalipuilla. Kertalippuja voi ostaa seuran toimistolta, ja ne myydään kymmenen lipun paketeissa. Liput ovat voimassa syksyllä 2018 keväällä 2019 ja kesällä 2019. Lippupaketin hinta on 80 € (8€ /kerta). 

 

 Meillä käy maksuvälineenä myös: 

Ylläolevien lisäksi maksuvälineenä toimii myös EazyBreak, e-passi, OmaKunto, Tyky sekä Edenred.
Huomioithan, että jäsenmaksun osuus (10€ / 20€) tulee maksaa käteisellä tai tilisiirtona.