Harrasteryhmien maksut

HARRASTERYHMIEN MAKSUT

Harrasteryhmien maksut kaudella 2018-2019, ilmoitettu hinta koskee syyskautta ja kevätkautta erikseen

Perheliikuntaryhmät muualla kuin VVS Temppiksessä95 €/kausi/lapsi, saman perheen toinen ja kolmas lapsi maksavat samaan ryhmään vain 65 €/kausi. Aikuiset liikkuvat perhetunneilla maksutta omien lasten seurassa. Aikuisen tulee ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa itsensä perheliikunta-Aikuiset, ryhmään. Tällöin aikuinen liittyy seuran jäseneksi. Aikuisen jäsenmaksu sisältyy perheliikunnan hintaan.
Perheliikuntaryhmät VVS Temppiksessä120€/kausi/lapsi, saman perheen toinen ja kolmas lapsi maksavat samaan ryhmään 90€/kausi. Aikuiset liikkuvat perhetunneilla maksutta omien lasten seurassa. Aikuisen tulee ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa itsensä perheliikunta-Aikuiset, ryhmään. Tällöin aikuinen liittyy seuran jäseneksi. Aikuisen jäsenmaksu sisältyy perheliikunnan hintaan.

Lasten tanssi- ja voimisteluryhmät muualla kuin VVS Temppiksessä

Harrasteryhmät 45-60min, 1x/viikko:
95 €/kausi
ensimmäisestä ryhmästä, 65 €/kausi seuraavista ryhmistä.

• Nuppuvalmennus: 100€/kausi
  • Tanssillinen voimistelu Fenix: 200€/kausi
  • Minibic ja Mikrobic: 200€/kausi
  • Joukkuevoimistelu Adelie: 200€/kausi
  • Joukkuevoimistelu Annabel: 280€/kausi
  • Joukkuevoimistelu Alanda: 300€/kausi
  • Joukkuevoimistelu Aurelia: 300€/kausi
  • Joukkuevoimistelu Aquila: 460€/kausi
Lasten tanssi- ja voimisteluryhmät VVS Temppisessä

Harrasteryhmät 45-60min, 1x/viikko:
120 €/kausi
ensimmäisestä ryhmästä, 90 €/kausi seuraavista ryhmistä.

Nuppuvalmennus: 100€/kausi

AfterSchool Temppis:
120€/ kausi, rajaton AfterSchoolTemppis käyntioikeus 2x/vko
50€/ 10 kertaa
6€/ kerta -kertamaksu maksetaan käteisellä tunnilla ja kertamaksullisen ei tarvitse ilmoittautua

Aikuisten kuntoliikunta

RAJATON-ranneke 135 €/kausi

yli 63-vuotiailla (1954 ja aiemmin syntyneet) 115 €/kausi

RAJATON-rannekkeella saa käydä rajoituksetta aikuisten Rajaton-kuntoliikuntatunneilla. RAJATON-ryhmään ilmoittautuneiden tulee noutaa rannekkeensa joko seuran toimistolta, Syysstartista 22.8. tai kauden alussa jumppien yhteydessä järjestettävistä Ranneke-jakotapahtumista. Ranneke tulee pitää mukana jokaisella jumpalla koko kauden ajan.

RAJATON-tunneille pääsee osallistumaan myös kertalipuilla. Kertalippuja myydään toimistolla 10 lipun vihoissa. Kertaliput ovat voimassa kevääseen 2019 asti. Kertaliput sopivat satunnaiselle jumpalla kävijälle.

10 kertalipun vihko 80 €.

Ryhmämaksuvaihtoehto on tarjolla kaikille muille tunneille, paitsi Myyrmäen Urheilutalon päivätunneille. Nämä tunnit on merkitty lukujärjestykseen. Ryhmämaksu sopii sinulle, jos käyt vain yhdellä tai kahdella tietyllä tunnilla / viikko. Jos maksat vain ryhmämaksun, tulee sinun ilmoittautua ko.ryhmään sähköisesti. Kaikkiin ryhmäliikunnan ryhmiin pääsee myös Rajaton-rannekkeella! Tällöin ilmoittaudutaan vain Rajaton-ryhmään, ei tuntikohtaisesti!

Ryhmämaksu 50 €/kausi/ryhmä

Miesten kuntosähly*
Pilates* (ti/Rajatorppa)
Kuntojumppa (to/Kilteri)*
Reisi-vatsa-pakara-kiinteytys*
* yhteistyötunteja Vantaan kaupungin kanssa

Ryhmämaksu 75 €/kausi/ryhmä
Kaikki muut ryhmäliikuntatunnit, paitsi Myyrmäen Urheilutalon päivätunnit ja ylempänä mainitut kaupungin yhteistyötunnit.

Huom! Kertalipuista ja ryhmämaksuista ei ole tarjolla eläkeläisalennusta.

Aikuisten voimisteluryhmät

Telinetemppis 1h/viikko: 120€/kausi tai Rajaton-ranneke
Ajattomat 1x2h/viikko 120€, 2x2h/viikko 190€
Ajattomat JR, 1x1,5h/viikko 120€
Saaga 1x2h/viikko: 120€
Ladies Flow 1x1h15min 100€/ryhmä

KurssitKurssikohtainen hinnoittelu

Hinnat sisältävät seuran jäsenmaksun.  Jäsenmaksun osuus kausimaksusta on aikuisilla 20 euroa, lapsilla 10 euroa ja valmennusryhmäläisillä 10 euroa. Jäsenmaksu vuodessa on siis aikuisilla 40 €/vuosi, lapsilla ja valmennusryhmäläisillä 20 €/vuosi.