Valmennusryhmien maksut

Valmennusryhmien maksut koostuvat valmennusmaksusta ja joukkue(ryhmä)kohtaisesta maksusta. VVS:ssa joukkueilla on kausikohtainen toimintasuunnitelma sekä suunnitelmaan perustuva budjetti, joka koostuu valmennusmaksusta ja joukkueen omista kuluista (joukkuekohtainen maksu).

Vastuuvalmentaja laatii toimintasuunnitelman ja budjetin yhdessä joukkueenjohtajan ja rahastonhoitajan kanssa ennen kauden alkua ja esittelee sen hyväksyttäväksi kauden alussa järjestettävässä vanhempainkokouksessa.  Vanhemmilla on oikeus vanhempainkokouksessa yhteisellä päätöksellä muokata suunnitelmaa budjetoitujen kulujen ja tuottojen suhteen esimerkiksi sopimalla joukkuekohtaisista talkootöistä tai hankintojen suuruudesta.

Valmennusmaksu

Valmennusryhmien valmennusmaksu määräytyy ryhmän harjoitusmäärien ja toimintasuunnitelman mukaan. Valmennusmaksu sisältää valmennuksen, leiritunnit (ei kuitenkaan esimerkiksi opistoylläpitoa), seuran jäsenmaksun sekä kilpailujen osallistumismaksut sekä seuran toimiston palvelut.

Seura laskuttaa valmennusmaksun 2- 5 erässä riippuen valmennusmaksun suuruudesta. Maksu on kausimaksu. Ilmoittautuessa valmennustoimintaan sitoutuu koko kauden maksuun.

Joukkuekohtainen maksu

Joukkuekohtainen maksu koostuu joukkueen omista kuluista, kuten esimerkiksi hankinnoista ja kisamatkakuluista. Joukkue huolehtii itse joukkuekohtaisen maksun keräämisestä.

Lisäinfoa maksuista löytyy valmennuksen ohjeistuksesta.

VALMENNUSRYHMIEN VALMENNUSMAKSUT 2018-2019

Valmennusryhmien valmennusmaksu määräytyy ryhmän harjoitusmäärien ja toimintasuunnitelman mukaan. Valmennusmaksu sisältää valmennuksen, leiritunnit, seuran jäsenmaksun sekä kilpailujen osallistumismaksut.

Maksu laskutetaan 2-5 erässä riippuen valmennusmaksun suuruudesta. Maksu on kausimaksu ja ilmoittautuessa valmennustoimintaan sitoutuu koko kauden maksuun.

Joukkuevoimistelun ja kilpa-aerobicin valmennusmaksut:

Ikäluokka/joukkue

Valmennusmaksu/ kausi

Stara-joukkueet

n. 180-380€

8-10v joukkueet

n. 300-520€

10-12v joukkueet

n. 300-630€

12-14v joukkueet

n. 300-750€

14-16v joukkueetn. 500-800€
Team Vantaa Juniorn. 500€ (seura tukee joukkuetta 50%)
Team VantaaEi valmennusmaksua (seura tukee joukkuetta 100%)

ND-tiimin. 240€
KA Kilpa 1, 2, 3n. 400-700€
KA Junnut & Sennut n. 600-900€
 Seura tukee myös KA maajoukkueurheilijoita.

Valmennusmaksu määräytyy joukkueen harjoitusmäärän ja tason mukaan. Vähemmän harjoittelevien maksu on haitarin alapäässä ja enemmän harjoittelevien haitarin yläpäässä.

Jokaisen voimistelijan tulee hankkia Voimisteluliiton kilpailulisenssi.

MAKSUJEN PALAUTUKSET

Maksuja ei palauteta valmennusryhmäläisen lopettaessa kesken kauden. Maksuvelvollisuus säilyy myös jäljellä oleviin maksueriin, sillä valmennusmaksu on luonteeltaan kausimaksu, vaikka se maksetaan osissa.

Valmennusryhmäläisillä on mahdollisuus anoa vapautusta valmennusmaksusta loukkaantumistilanteissa, mikäli sairasloma kestää vähintään kuukauden.

SISARALENNUS

Johtokunnan hyväksymän sisaralennuskäytännön mukaan sisaralennus voidaan myöntää, mikäli perheen kaksi tai useampi lapsi harjoittelee seuran valmennusryhmissä ja vähintään yksi heistä on 14 v tai yli. Harrasteryhmien maksuihin sisaralennusta ei myönnetä. Sisaralennushakemukset toimitetaan seuran toiminnanjohtajalle.