Kilpailemaan

Upea Team Vantaa SM-kilpailuissa keväällä 2015. Kuva Sami Ilvonen

Matkalla koti-MM-kilpailuihin

Vantaan Voimisteluseura on Huippuseura - Kilpaurheilijoita kahdessa lajissa

9.5.2017
Vantaan Voimisteluseura on Suomen Voimisteluliiton virallisesti sertifioima Huippuseura. Huippuseura-statuksen omaavia voimisteluseuroja on koko Suomessa tällä hetkellä yhdeksän. Huippuseurassa on ammattitaitoinen valmennuspäällikkö johtamassa seuran huippuvoimistelun kehitystyötä. Seura panostaa korkealaatuiseen ammattiosaamiseen huippujen ja lahjakkuuksien valmennuksessa, ja päivittäisen valmennustyön laatu on korkealuokkaista ja jatkuvan kehitystyön kohteena. Huippuseura on myös hyvä työnantaja ja aktiivinen toimija Urheiluakatemia- ja opistoyhteistyössä. Seuran toiminta on taloudellisesti ja eettisesti kestävää.

Team Vantaa lähtee nauttimaan Jyväskylään

4.5.2017
Viime viikonloppuna käynnistyivät MM-karsinnat maailmanmestaruuskilpailuiden edustuspaikoista. Ensimmäinen katsastuskilpailu järjestettiin lauantaina 29.4. Tampereella. Team Vantaan ja Team Vantaa Junioreiden tavoitteena kevätkaudella on lunastaa paikka Helsingissä toukokuussa järjestettäviin maailmanmestaruuskilpailuihin.

Voimistelijan viikko

29.3.2017
Matkalla MM-kisoihin juttusarjan neljännessä osassa astumme voimistelijan tossuihin. Millainen on tavoitteellisesti sekä Suomen että kansainvälisellä huipulla kilpailevan joukkuevoimistelijan viikko? Voimistelijan maailmaan meidät johdattaa Team Vantaan voimistelija Alexandra Upornikova ja Team Vantaa Junioreiden Olivia Laaksonen ja Saana Paju. Kurkataan siis voimistelijan arkeen, kun lähestymässä on myös tulevan viikonlopun World Cupin ja Challenge cupin osakilpailut Italiassa.

Seuraavana Italia

12.3.2017
Se on siinä – nimittäin maailmancupin toisen osakilpailun edustuspaikat. Vantaan Voimisteluseuran Team Vantaan ja Team Vantaa Juniorit lunastivat tänään käydyssä karsintakilpailussa paikat Italiassa 1.-2. huhtikuuta käytävään kilpailuun. Team Vantaa kilpailee naisten World Cupissa ja Team Vantaa Juniorit samassa yhteydessä kisattavassa Challenge Cupissa.

Hiihtolomalla hikeä ja hiontaa

23.2.2017
Vantaan Voimisteluseuran Team Vantaan ja Team Vantaa Junioreiden vuoden 2017 tähtäimenä on Joukkuevoimistelun maailmanmestaruuskilpailut. Järjestyksessään 18. lajin maailmanmestaruuskilpailut järjestetään ensi toukokuussa Helsingissä. Seuraamme kevään aikana julkaistavassa juttusarjassa joukkueiden valmistautumista tuleviin MM-kotikisoihin.