Kilpailemaan

Valmennusryhmien kuulumiset

Kilpa-aerobicin syyskausi pakettiin!

27.11.2017
Kilpa-aerobiccaajat matkasivat viikonloppuna Nokialle Aerobic Cup 5-kilpailuihin, joka toimi samalla Cup-kilpailuiden päätöskilpailuna. Syksyn hieno kilpailukausi saatiin päätökseen ja kilpailuista kotiin viemisinä kaksi mitalia sekä hienoja pisteitä.

Turusta saaliina 2 mitalia ja paljon pisteiden parannuksia!

6.11.2017
Kilpa-aerobiccaajat jatkoivat kilpailukauttaan Turussa Aerobic Cup 4-kilpailuissa.

Kilpa-aerobicin kausi käyntiin Varalassa

23.10.2017
VVS:n kilpa-aerobiccareille onnistunut kauden avaus!

Vantaan Voimisteluseura on Huippuseura - Kilpaurheilijoita kahdessa lajissa

9.5.2017
Vantaan Voimisteluseura on Suomen Voimisteluliiton virallisesti sertifioima Huippuseura. Huippuseura-statuksen omaavia voimisteluseuroja on koko Suomessa tällä hetkellä yhdeksän. Huippuseurassa on ammattitaitoinen valmennuspäällikkö johtamassa seuran huippuvoimistelun kehitystyötä. Seura panostaa korkealaatuiseen ammattiosaamiseen huippujen ja lahjakkuuksien valmennuksessa, ja päivittäisen valmennustyön laatu on korkealuokkaista ja jatkuvan kehitystyön kohteena. Huippuseura on myös hyvä työnantaja ja aktiivinen toimija Urheiluakatemia- ja opistoyhteistyössä. Seuran toiminta on taloudellisesti ja eettisesti kestävää.

Team Vantaa lähtee nauttimaan Jyväskylään

4.5.2017
Viime viikonloppuna käynnistyivät MM-karsinnat maailmanmestaruuskilpailuiden edustuspaikoista. Ensimmäinen katsastuskilpailu järjestettiin lauantaina 29.4. Tampereella. Team Vantaan ja Team Vantaa Junioreiden tavoitteena kevätkaudella on lunastaa paikka Helsingissä toukokuussa järjestettäviin maailmanmestaruuskilpailuihin.