Kilpa-aerobicin kausi käyntiin Varalassa

23.10.2017

Iasmina onnistui upeasti kauden avauskilpailussa
Maija x2
Varalan Urheiluopiston opiskelijat päivittivät ahkerasti kilpailujen omaa Instagram-tiliä. Kuvassa Jannica suorituksensa aikana.

VVS:n kilpa-aerobiccareille onnistunut kauden avaus!

VVS:n kilpa-aerobiccarin käynnistivät kilpailukauden 14.-15.9. Varalan urheiluopistolla Aerobic Cup 3-kilpailuissa. Kilpailun järjestivät Varalan Urheiluopiston LPT-opiskelijat.

Lauantain kisapäivän VVS:n osalta käynnisti AG1-sarjassa kilpaileva Iasmina Morosan. Iasmina aloitti syksyn kilpailut erittäin onnistuneesti, ansaiten omat ennätyspisteensä 18,150! Upeat pisteet oikeuttivat kovatasoisessa kilpailussa sijalle 6. Kilpailijoita sarjassa oli huikeat 52.

AG2-sarjassa nähtiin myös hyviä suorituksia kauden alkuun. Iina Niiranen sijoittui sijalle 11 pisteillä 15,500. Liinu Oikari sai pisteet 15,05, jotka oikeuttivat sijaan 13. Teresa Kortelainensijoittui sijalle 15 pisteillä 14,400. Olivia Huiko oli sivussa Varalan kilpailuista loukkaantumisen vuoksi. Vielä ei nähty parasta osaamista 15-17 -vuotiaiden SM-sarjassa kilpailleilta urheilijoilta, mutta kausi on vasta alussa.

Lauantain kisapäivän VVS:n osalta päätti Naisten sarjan urheilijamme Maija Keurulainen, joka kilpaili uudella ohjelmallaan ensimmäistä kertaa. Maijalla oli takana raskas EM-kilpailurupeama, mutta uusi ohjelma sai silti onnistuneen ensiesityksen. Maijan energinen suoritus ansaitsi pisteet 17,850, jääden vain 0,3 pistettä pronssista. Maija suoritti 45min sisään kolme eri ohjelmaa, sillä hän kilpaili yksilöohjelman lisäksi myös kahdessa Valkeakosken Koskenpoikien kokoonpanossa; Aerodancessa ja naisten ryhmässä.

Lauantain kilpailuissa oli myös ripaus haikeutta. VVS:n upea naisten sarjan urheilija Verena Kortelainen päätti hienon urheilu-uransa Varala Cup-kilpailuun. VVS:n nettisivuille tulee ilmestymään Verenan haastattelu lähipäivinä!

Sunnuntaina kisadebyytti ja ennätyspisteet

Sunnuntaina kisapäivän käynnisti VVS:n suloinen ND-sarjan yksilö Alina Huiko. Alina aloitti kilpailemisen vasta tänä syksynä, joten Varalan kilpailut olivat Alinan ensimmäiset viralliset kilpa-aerobic kilpailut. Alina sijoittui sijalle 27 pisteillä 12,950.

3-luokassa yksilösarjassa VVS:n Jannica Hurmerinne teki onnistuneen suorituksen ja sijoittui sarjassaan upeasti sijalle 5/16. 3-luokan joukkue-sarjassa kilpailivat Minttu Haavisto, Elise Kurittu, Ella-Maria Koskela & Triinu Närep. Joukkue sijoittui hienosti sijalle 7/16.

4-luokan yksilösarjassa kilpailivat seurastamme Hanna Pasternack & Nea Pirilä. Nea Pirilä teki hyvän suorituksen saaden pisteet 13,500. Viikonlopun toisista ennätyspisteitä vastasi Hanna Pasternack ansaiten suorituksellaan pisteet 15,350 jääden pronssista vain 0,15 pisteen päähän!

Seuraavat kilpailut ovat jo ensi viikolla Turussa 4.-5.11. Aerobic Cup 4-kilpailujen myötä.